reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zachcianki i to co pysznego robimy do jedzonka ;)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Dziewczyny a sushi można?? Bo moja koleżanka sie strasznie tym zajadała, ale ciąża poszła.... Możliwe że jej lekarz nie powiedział??

O miodzie nie wiedziałam, ale sera pleśniowego napewno nie można.

gdy jest z samych warzyw i ryżu to ok ale broń boże z surowego mięsa, może mieć bakterie i wtedy zaraza toxo :/

Ale sie usmialam przy watku z pizza i chinszczyzna! :-D:-D:-D:-D:-D:-D Moj przepis na ciasto na pizze podam w odpowiednim watku. Prosty, a ciasto zawsze wychodzi, ze palce lizac!

No, z tym miodem to az zaniemowilam, bo ja codziennie kromala z miodem i maselkiem na sniadanie wcinam... U nas na sloiku znajduje sie ostrzezenie, zeby miodu nie podawac niemowlakom. O ciezarnych wzmianki brak?!?!?!

sushi nie można, ze względu na surową rybę.
ale ale wg mnie to co naturalne, jak np miód (szczególnie, że ja jadam tylko i wyłącznie miód z własnej wsi) to można spokojnie. ja z miodu nie rezygnuję!
no ale nie mądrzę się, bo właśnie jem zupkę vifonową, bo się chciałam rozgrzać :-D:-D

Ja właśnie sobie ostatnio zrobiłam sushi z wędzonym łososiem, bo uwielbiam i nie mogłam się oprzeć. A co do miodu to też 1sze słyszę, ale też jakoś nie zamierzam rezygnować - uwielbiam herbatę z miodem i cytryną, zwłaszcza teraz kiedy zaś się coś przyplątało, jakiś wirus.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry