reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zachcianki i to co pysznego robimy do jedzonka ;)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
u mnie naleśniki ze srem:):)
nadalka dawaj kalafiorową i to juz, ja w sobotę mojego T. ganiałam do warzywniaka bo mi się kalafiorka smażonego zachciało a tu zonk...nie było:(

ja dziś pieczarkowa, a na 2gie pierś z kury, ziemniaczki i surówka z sinej kapuchy :))))) się doczekać nie mogę ;D

mela to dawaj póki ciepła.. :)
ja też myślałam o takim z bułką tartą ale to innym razem :)

edit:
alee mi dobra wyszła, chyba kalafiorowa będzie też na kolację:)

u mnie były kluski śląskie z mięsem (paczka) z sosem (paczka) i marchewką ;D haha...obiad z paczki ale dobry był ,na taki miałam ochotę ;)
a w międzyczasie zrobiłam sałatkę ;D ogórek konser, kukurydza,papryki kawałek był to wrzuciłam,cebulka i tuńczyk :-)

mońcia to chyba pyzy z mięsem coo?? bo kuski śląskie to chyba nie? :D
ej zjadłabym! ale takich prawdziwych! nie z paczki....

Ann ,właśnie powiem Ci że na paczce napisane są " Kluski śląskie z mięsem" mają takie ciasto jak kluski śląskie tylko w środku miesko ;D inaczej smakują niż pyzy ale wyglądają tak samo tylko mniejsze są troszkę ;D też byłam w szoku (kiedyś bo to już któraś paczka tych klusek poszła ;D ) i myślalam że pomylili nazwę ;D
http://a01.cdn.a.pl/zdjecie-571313/iglotex-kluski-slaskie-z-miesem-500g-Full.jpg

o jezuskuuuuuuuuuuuuuu kluski śląskie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Znowu Moncia narobiłaś mi smaka:angry::angry::angry::angry:

wika, wybacz ;D narażam się , to goframi , to kluskami.... moze ja już nic nie bede pisała co jem ;D

reklama
:-D:-D:-D ewidentnie zaszłaś mi dzisiaj za skórę:-D:-D:-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry