reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zachcianki i to co pysznego robimy do jedzonka ;)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
a ja jeszcze nie wiem co bym zeżarła na obiadek??? hmmm... jakoś na nic chyba nie mam szczególnej ochoty:-(

reklama
ja jem wszystko na co najdzie mnie ochota, kawę piję rozpuszczalną z jednej łyżeczki z mleczkiem, cole czasami szklanka, jak na ostre mnie najdzie ochota to troszkę skubnę, a owoców w ogóle sobie nie żałuje, karmiąc piersią jeszcze zdarzę się nacierpieć:sorry:
ach no i te wszystkie dobroci w ciągu dnia na noc lekką kolację i jak narazie wszystko tfu tfu ok.

ja chyba porwę sie pierwszy raz na barszczyk czerwony, taku ukraiński, no i musze dzis zjesc spagetki, bo mi jezyk ucieknie....

baaa, to jak modlitwa on sam nie wie jaka proporcja co do czego ile na co i po co, a ja się nie wtrącam, ale wiem, że zawsze za mało bo się opędzić nie mogę:-p

ok, ok to ja dzisiaj też spagetti :-D
ale ja takie podrobione makaron i sos neapolitański, bo takie lubię najbardziej, ewentualnie dla reszty zrobię z mielonym...

ja dzisiaj mam makaron muszle nadziewany mięsem mielonym, mozarellą i pomirorkiem koktajlowym, to zalane sosem pomidorowym i posypane serem zółtym, ciekawe czy dobre wyjdzie. Wczoraj byłą fasolka po bretońsku, uwielbiam!

co planujecie jutro na obiad? nie mam pomysłów

Ostatnia edycja:
reklama
ja dzisiaj z babcią i jej przyjacielem byłam w ikei (miała jakiś bon na obiad ) to sobie zjedliśmy po obiadku , herbatka , za darmolka to czemu nie skorzystać ;D a mój B. sobie zrobił kanapki i wcina sałatkę którą zrobiłam , potem mu ugotuje pierogi z truskawkami i tak dzisiaj leniwie ;p

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry