reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zachcianki i to co pysznego robimy do jedzonka ;)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Hehehe wiecie co, mielone się chyba zepsuły :-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2: B. wrócił z pracy, wrzucił jednego do mikrofali i tak zaczęło śmierdzieć, że zdecydował się je wyrzucić

reklama
twiling to masz problem z glowy;-)

a dziewczyny czy wy macie tez takie apetyty bo ja straszny ja non stop głodna jestem masakra i duzo jem to jest normalne

twilight i po problemie:)
ania ja mam taki apetyt od wczoraj. mogła bym jeść i jeść. A jutro muszę wejsć na wagę bo idę do gina:)

To u mnie teściowa wszystko mieli sama i jak najchudziej:) Wszystko obkrawa, kawałek mięsa odkroi byleby tłuszczu nie było heh :) Gotuje pysznie i zdrowo:) My też staramy się chudo gotować i jeść:) Ale gotujemy sami :) Ja w tygodniu a małż w weekend:)Krupniczek dobry:)

ja zwolniona z gotowania i dzisiaj i jutro i wczoraj również - taaak mi dobrze :-D
wczoraj byliśmy na kebabie :sorry2:
dzisiaj na sushi :sorry2: znajomy ma Sushi bar to nas zaprosił więc darmowy obiadek
jutro do restauracji :sorry2:kolejny znajomy nas zaprosił więc kolejny darmowy pyszny obiadek na mieście
a w środę chyba zrobie ... nie wiem :-D

Mońcia taka to pożyje :-)
Ania-aneczka takie obkrawanie to raczej moja mama uskutecznia. Teściowa niebardzo, a teść to już w ogóle w środku nocy potrafi wstać i zjeść kanapkę ze smalcem przegryzając kiełbasą :baffled:

Podziwiam za to sushi, mnie na sam widok mdli, nie wspomnę o zapachu i smaku :baffled:

Za to zjadłam kiełbase usmażoną na patelni :baffled:
A teraz chyba lodzika jeszcze musze zjeść, bo nie wytrzymam :-D

Eve dobre sushi pięknie pachnie :tak: no i oczywiście teraz tylko grillowane , surowego nie jadam :tak:

reklama
Mońcia - ten glon, w który jest zawinety ryz i ryba mi nie pasuje :baffled: śmierdzi mi i koniec, nie to nie moje smaki zupełnie :tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry