reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zachcianki i to co pysznego robimy do jedzonka ;)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Jadłam w wannie bic maca:-D
:-D:-D:-D Świetne! :-)

Ja jeszcze jak nie byłam w ciąży a mieszkałam na wynajmowanym mieszkaniu to robiłam sobie takie posiadówy w wannie (np. 1,5 h). Czytałam wtedy książki i popijałam winko. Och jak dawno to było. Zupełnie jakby w innym świecie ;-)

reklama
haha a ja mam prysznic teraz :p wcześniej mieliśmy wannę to wspólne kąpiele w pianie i świeczki były super :-p

Jejj jem tak jak nigdy :) Dziś śniadanie bułka z pastellą z pomidorami i po tym dwie słodkie rurki gdzie nigdy słodkiego nie jadłam po śniadaniu,,, w ogóle nie jadałam a teraz mi się jakieś smaki pozmieniały i nawet kokosowe rzeczy polubiłam :szok: i mogłabym wtryniać lody non stop....nie podoba mi się to :)
A dziś na obiad na szybko paluszki rybne i kapusta kiszona , bo idąc śladem NADALKI KAPUSTA KISZONA DOBRA DO WSZYSTKIEGO !!!!:)

Przekierowanie z wątku pogaduszkowego ;)

Joasiah Tak jak już tam wspomniałam B/ przyniósł te kotelty , i bułki hamburgerowe ... no i ja mam plan podsmażyć te kotlety , jak się podsmażą to wrzuce sera zapieke na nich , sałate , ogórka (świeży czy tam kiszony bez różnicy kto co woli) sos zrobie ketchup-majonez , B. dodam pomidora,ja nie lubie :p , no i myślę co jeszcze tam wrzucić ale można i paprykę i cebulkę o cebulkę dorzuce :D i masz prawie jak w MC ale wiesz co sama dajesz :)

jeszcze kiedyś robiłam takie fajne że pierś z kurczaka zamiast kotleta mielonego gotowego ;)
albo takie jak z mamcią robiłyśmy sobie , kotlet z piersi kurczaka (bez panierki ) na grillowej patelni , ale może być na zwykłej , chlebek tostowy z masełkiem i przyprawą do masła albo do grzanek jakąś , i na to kotlecik , ser i przypiec :) takie też grzanki dobre :p

bo mam przepis na hamburgera z mięsa mielonego
ale nie mam już mielonego muszę chyba do mamy się udac :D
przepis na bułki do nich mam albo kupię gotowce
jezu jak mi ślinka pociekła

a dzisiaj robię schabowe i do tego ogórek kiszony mniaaaam
a jutro bitki schabowe bo wyjełam kawalek schabu :D

ja miałam te hamburgery robić ... ale... chyba będę musiała się wstrzymać .... te bulgoty w brzuchu jakieś takie nieprzewidywalne są więc lepiej lekko dzisiaj przejdę ten dzień bez obiadu tylko kupie banana może czy coś ...bo nie mogę się zapchać

a ja od kilku dni tak krążę myślami jak sęp nad zrazikami wołowymi ziemniaczkami i buraczkami, może w niedziele zrobię:-)

reklama
Ja jeszcze jak nie byłam w ciąży a mieszkałam na wynajmowanym mieszkaniu to robiłam sobie takie posiadówy w wannie (np. 1,5 h). Czytałam wtedy książki i popijałam winko. Och jak dawno to było. Zupełnie jakby w innym świecie ;-)

ja też ja też tak robiłam i tylko ciepłej wody dolewałam :-D
a teraz już jak siądę do wanny to mam problem z podniesieniem się z niej:-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry