reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zachcianki i to co pysznego robimy do jedzonka ;)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
my dzis tez wyznajemy zasade nadalki hehehee - kapucha kiszona z kotletami rybnymi
a na wieczor ulepimy z rodzicami ruuuskiiichhh :))))

reklama
mmm kotleciki rybne, u nas dziś pachniało nimi na całek klatce schodowej:):)
a ja dziś produkuję na obiadek sałatkę kebabową z zapiekanymi ziemniaczkami i mam rosołek z wczoraj:):) mam nadzieję,że będzie pyyysznie:):)

Mąż wyciągnął grilla i kupił kiełbasę, skrzydełka, mięso, cebulke i paprykę do szaszłyków :szok:

Mąż wyciągnął grilla i kupił kiełbasę, skrzydełka, mięso, cebulke i paprykę do szaszłyków :szok:

OJEZu <3 ale mi narobiłaś smaka na grilla :)

Ja upiekłam tartę z gorgonzolą i warzywami, do tego zrobiłam wielką michę ćwikły, bo udało mi się kupić cudowne słodkie buraczki i zaraz zabieram się za kurczaka duszonego w sosie grzybowym. Tylko jak tu męża zagonić od xboxa do obierania ziemniaków... :sorry2::-p

ojć ale bym zjadła kiełbaske z grilla..... :-)
Ja własnie pieke udka kurczaka w piekarniku( jej jak pachnie) do tego ziemniaczki i surówka z czerwonej kapusty.

OJEZu <3 ale mi narobiłaś smaka na grilla :)

Ja upiekłam tartę z gorgonzolą i warzywami, do tego zrobiłam wielką michę ćwikły, bo udało mi się kupić cudowne słodkie buraczki i zaraz zabieram się za kurczaka duszonego w sosie grzybowym. Tylko jak tu męża zagonić od xboxa do obierania ziemniaków... :sorry2::-p

tarta z warzywami- moje marzenie, nie mam formy do tarty :/:-(

kapusta <3 przysięgam, że od początku ciąży mam takie zachcianki na kapustę, że zjadłam już chyba ze 4 słoiki kiszonej, 3 główki białej w róznej postaci i na pewno jedną czerwoną :)

reklama
Na spacerze mijaliśmy ogródki działkowe i na jednym z nich paliło się ognisko, przy ognisku siedziała jakaś pani i trzymała dzidkę, na której skwierczały kiełbasy. BOŻE CHCĘ KIEŁBASĘ Z OGNISKA!!! ;-)
Jak wróciliśmy mąż zrobił przepyszną kawusię i teraz odpoczywam po spacerku. :-)
Jeszcze tylko urodzinowe obżarstwo u chrześnika B. Boję się tego trochę :sorry2: :-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry