reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zachcianki i to co pysznego robimy do jedzonka ;)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dobre są też ziemniaczane placki np z dżemem. Mniam. Ale w sumie dawno na słodko nie jadłam... Myślę, że może dzisiaj to zmienię... ;-) Rozważałam też makaron z truskawkami. Zobaczymy czy mi się będzie chciało bawić z plackami

reklama
moja teściowa to robi taką niedobrą kiszkę że by ją piorun strzelił... taka tłusta jej wychodzi, prawie w ogóle nie przypieczona że czuć smak tego flaka.. i w środku też nie przyprawiona..
mój tata robi taką git że jest chrupiąca mmmm.. ale on to wali wszystko do środka, nawet parówki albo pieczeń rzymską w kostkę :-D

ja lubię placki ziemniaczane z ketchupem, czasem ze śmietaną z cukrem.. kiedyś jak mieszkałam u mamy i miałam dostęp do dżemu jabłkowego to i z dźemem jabłkowym..

kiedyś zostały ziemniaki z obiadu i mój brat sobie podsmażał i mówię do niego : "zjedz z dżemem wiesz jakie dobre.. ? " ale nie zajarzył że ja żartuję i nawalił do tych ziemniaków dżemu i zjadł :-D:-D:-D

U mnie dzisiaj gulasz i kuskus :)

nadalka , ziemniaki z dżemem jestem w stanie zrozumieć ...
mojej mamy narzeczony np . je łososia wędzonego z dżemem :) albo śledzie z dżemem - Kaszub jeden :-D
a B. np raz jak zrobiłam placki naleśnikowe z jabłuszkiem to nawalił sobie na nie : szynkę , ser zapiekł w mikro , do tego ogórka na górę, keczup i majonez ;-)bo on nie miał ochoty na słodko :-D i kto tu jest w ciąży ??

a ja kuskus uwielbiam ...ale B. nie lubi ... więc nie robie ... może jak sobie pojedzie na wyjazd integracyjny to sobie zrobie ,albo mamusie poproszę o obiadki (to w końcu 2 dni :p ) a tak nawiasem mówiąc Nadalka to B. będzie miał chyba integracje na mazurach ,poproszę Cię żebyś go tam skontrolowała :D hehe

a u mnie dziś kurczak pieczony z ziemniaczkami i sałatka z rukoli i jakiś tam zielonych badyli:):)

kiedyś mówię do mojego D. że moja mama robi takie dobre śledzie z rodzynkami , to się popatrzył na mnie jak na debilke i popukał się w czoło :-D

nadalka śledzie z rodzynkami też pychota:) się nazywają po sułtańsku z tego co pamiętam :)

nadalka śledzie z rodzynkami też pychota:) się nazywają po sułtańsku z tego co pamiętam :)
możliwe :tak: tylko ja mam po nich zawsze zgagę :-D
a tak nawiasem mówiąc Nadalka to B. będzie miał chyba integracje na mazurach ,poproszę Cię żebyś go tam skontrolowała :D hehe
a wiesz gdzie konkretnie??? To przyjedź z nim , u mnie posiedzisz te 2 dni ;)

a jeszcze nie wiemy gdzie , ale szczerze Ci powiem że będzie to czerwiec ... więc nie wiem czy ja taką trase w czerwcu ogarnę , i czy Ty będziesz jeszcze na chodzie :p ale pomyślimy ,bo niegłupi pomysł Twój jest :)

a jeszcze nie wiemy gdzie , ale szczerze Ci powiem że będzie to czerwiec ... więc nie wiem czy ja taką trase w czerwcu ogarnę , i czy Ty będziesz jeszcze na chodzie :p ale pomyślimy ,bo niegłupi pomysł Twój jest :)

toć ba! :-) najwyżej się rozpakujesz na mazurach :):)

reklama

mój ulubiony śledzik pyyycha.

joasiah- ja jem leniwe czy kopytka ze skwarkami i cukrem :)))):-D

ja marzę o ogórku małosolnym i kapuście młodej zasmażanej, takiej słodziutkiej z boczuciem i koperkiem OMG!!!!!

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry