reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zachcianki

No byc może ale pod warunkiem że dobijemy do 145 kg ;D od tylu zaczynał mój Darek i ta dieta jest układana tylko i specjalnie dla niego,pod jego organizm,zawartość wody i tłuszczu w organizmie itp więc obawiam się,że my bysmy za dużo na niej nie schudły ;D

reklama
Ola to moze niech mezulek sie na drutach nauczy robic i zrobi jakis sweterek dla synka ;) :laugh:
ide jesc sledzie bo mi smaka narobilas :laugh:

Oj takie cos to tez bym zjadla! Kaju,jeżdzimy do dietetyka i ona nam właśnie ustaliła to wszystko.Ale kosztowało mnie to więcej niż wózek dla synia ;D Ale warto mieć szczuplejszego i zdrowszego męża,no nie? :)

a mi sie zachcialo odsmazanych kopytek, pojadłam bo pyszne i.... juz ich nie ma.... powracam do objawów z poczatku ciazy???

Olu,no bo mój mąż ma taki problem że ma wielki wielgachny brzuch.I w sumie to zaczynam sie o niego martwić.Bo on chyba ma w tych brzuchu 3żołądki bo potrafi zjeść za 3......

Rany jak mi sie chce po tym obiadku lodów.Ale takie fajne z bitą śmietaną,owocami,jakimś sosem do tego.No skręca mnie tu........

Ojjjj lody tez bym zjadla - taki duzy pucharek z roznosciami Mniam. Wlasnie takich smakolykow nigdy przed ciaza nie jadalam :laugh: Za skarby swiata nie zjadlabym pucharka lodow (max dwie galeczki) A teraz... ::) Moze nawet dwa pucharki bym wciela ;D

reklama
No aneczka ja przed ciążą też za lodami nie byłam.A u mnie w domu wszyscy lubili.Jka już widziałam ten ich entuzjazm jak podano do stołu lody to zawsze sie wyrychlałam że mi tylko troszeczke a i tak mi to rosło w buzi.. ;D ;D

Do góry