reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zachcianki

A ja wlasnie wcielam kiwi a potem truskawki z bita smietana..a teraz robie ZNOWU O0 spaghetti bolognese...mam nadzieje ze moje kochane dziecie nie nabedzie zbyt duzo wloskiego temperamentu przez zachcianki mamusi...I jak zawsze - zapraszam na spaghetti, bo - jak zawsze - jakos tak mi sie wiecej ugotuje ;D

reklama
A co do winka to dzis kolezanka mi oznajmila ze dwa kieliszki czerwonego winka nie zaszkodza (no moze nie na raz dwa)....a wrecz przeciwnie. Zwlaszcza ze mam wyniki tak prawie na pograniczu anemii. Chyba w sobote przygotuje (w ramach moich ograniczonych mozliwosci kucharskich) jakas kolacje dla nas. W koncu zaczyna sie nam URLOP ;D ;D ;D ;D - jest co swietowac ;D

miłeg urlopu Jagusiu!
co do winka to rzeczywiście raczej nie zaszkodzi, a wręcz pomoże na krążenie!

Aneczka - no to zdrowko! Ja dzis wieczorem to juz na pewno jedna szklaneczke wypije...maz wraca z podrozy sluzbowej no i ten urlop no i wiosna na dworze...jak tu nie wypic dobrego winka ::)

A ja jutro wybieram się do koleżanki, której nie widziałam od 3 tygodni i tak nagadałyście, że zabiorę ze sobą buteleczkę czerwonego winka... Jak dawno nie piłam...

Oj,ja winka nie mogę a uwielbiam...mogłabym miec silniejsze skurcze :( Od kilku dni znow mam zachcianki ::) Już się boję świąt,co to będzie jak będę chciala wszystkiego spróbować????????????A najbardziej chce mi się salatki jarzynowej i wędzonego lososia :p

reklama
Do góry