reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zachcianki

Rybka to faktycznie mniam, mniam ale na frytki to chyba jeszcze musze poczekac bo jakos w ciazy mi nie smakuja!!!

reklama
A ja od wtorku delektuje sie jednym wielkim jabłkiem :) (wiecie, że mam uczulenie i nie moge jabłek jesc). Ale tak mi sie chcialo, ze Piotrus mi kupil takie piękne pyszne... No ale oczywiscie nie mogłam całego tylko po ćwiartce dziennie i od razu popijam wapnem, bo momentalnie wsypuje mi sie na ustach i puchnie w gardle - wiec staram sie z tym jabłkiem ostrożnie. Tylko jak sobie odmówić takiego smaku - a dodam, ze to dopiero drugi raz w ciazy jem jabłko a wczesniej nie jadłam chyba przez 2 czy nawet 3 lata :(

a watek tesciowej wyszedl chyba przeze mnie, kiedy doradziłam Ewan z ta sałata :)) Zebym wiedziala ze to sie tak rozkreci :)))

A w ogóle, to od swiat "chodzi" za mna znowu rosól - a od tamtej pory nie gotowałam. Jutro może zrobie... Olu - zapraszam jakby co:)

:) lody u mnie są zawsze w zamrazalniku od miesiaca - nie zeby wciaz te same hehe - max co drugi dzien sobie podjadam.... Ale juz mi powoli przechodzi i chyba wracam to zachcianek z I trymestru :))

reklama
Haha! nie tylko ja mam smaki na lody:) właśnie jestem po pysznym lodowym deserku:) Gorąco polecam Zieloną Budkę bakaliową:)

Do góry