reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zachcianki

reklama
Chciałaś powiedzieć chyba WIELKIE DNI DZIECKA ;D ;D :laugh: :laugh:,fajnie jest zgonić na dziecko ;D ;D ,ale rzeczywiście potem czekają mnie gotowane warzywa i kefirek .Ciekawe jak się przestawię :laugh: :laugh:

Hihih, ano własnie pózniej to pod zadnym pozorem nie bedziemy mogły nic takiego jeść, wiec korzystajmy póki mozemy :)

Właśnie dzwoniła moja kolezanka (która dopiero co wrócila do pracy po macierzynskim) i jej pierwsze słowa - "jedz na co masz ochote póki mozesz, bo ja juz 8 m-cy na diecie gotowanej jestem i nie moge wytrzymac" :)

Jak tak patrze na tą diete dla karmiących to chyba długo nie wytrzymie.Tym bardziej że ja zawszenie lubiłam tego typu jedzonka.

Moja kuzynka po 3 tygodniach od wyjścia ze szpitala jadła już wszystko ,łącznie ze smażonym,lekarka jej wytłumaczyła że powinno się jeść wszystko tyle że stopniowo a nie tak jak dawniej zero normalnego jedzenia ,tylko wszystko gotowane .I dziecko ma zdrowe ,nie ma żadnych alergii .Ja oczywiście będe na takiej diecie ,bo zacznę od razu mocne odchudzanie i nie będe karmić czego bardzo żałuje ,bo uwielbiałam jak dzidzie moje ssały pierś ale niestety .... :( :(

A mnie dziś naszło na coś z truskawkami i na zupkę pomidorową . Na szczęście uprzedziłam dziś dzieci (dobrze że ich nie ma ) ;D ;D,zerwałam może z kilo czeroniutkich truskaweczek i zrobiłam koktajl truskawkowy (PYSZNY!!) I będzie jak znalazł przy takiej pogodzie dla dzieciątek :laugh: :laugh:

reklama
Mi dzisiaj Piotruś tez kupił kilo truskaweczek - a on sam nie lubi, wiec wszysciutko dla nas :))

Do góry