reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zachcianki

A ja miałam szczęście bo dzieci jadły obiady w szkole ,ale niestety co dobre kiedyś się kończzy ,zacznie mi się teraz przymusowe pichcenie poniewaz idą wakacje .buuuuu....

reklama
ADAM lepiej gotuje odemnie ponieważ ma dwa zawody ,jeden to cukiernik a drugi robiony w wojsku to kucharz. Także ELPISKU mam raj ale nie mogę go też tak bardzo wykorzystywać ;D ;D ZAczyna się ciepełko ipewnie będzie też siedział u swoich rodziców ,bo maja gospodarkę a teść jest ciężko chory na raka i niestety nie ma sił .A ta stara krowa (teściowa ) choć jej tłumaczyli żeby to sprzedała w pierony to ona nie ,bo musi to mieć .Ze szwagierką to już mówimy że naszych chłopów też zajedzie .

ELPISKU ,BARDZO NIEWSKAZANE !! Moja córa to płacze jak ma tam jechać ,i nikt broń boże jej nie nastawia przeciwko niej .Dzieci jak przyjadą to mają siedzieć w jednym pomieszczeniu ,nie wolno im się nigdzie plątać bo zaraz posądza o wszystko .Nie wolno im otwierać lodówki jeśli nawet są głodne .Mąż wie jak jest i nawt nie chce ich tam brać a i on jeździ z bratem tylko dlatego że jest tata .Może przykre MAGDUSIU ale tak właśnie mi się trafiło

O kurcze, to cofam wobec tego mój pomysł z wakacjami.
Skad tacy dziwni ludzie sie biorą i to jeszcze kobiety.. ech...

Oj Elpisku przypomnialas mi ,ze wczoraj sobie takie same zupki kupilam ;D Zaraz ide jesc :laugh: Biedne te nasze dzieciatka ,ze musza czasem takie plastikowe i niezdrowe jedzenie wcinac ::) Ale coz same chyba nas do tego pchaja no nie? :-[ ;)

reklama
No to niezłe macie smaki ;) ja dzis wcięłam kebabka nareszcie i popiłam spritem...właśnie przed chwilą z miasta wróciliśmy,Darek specjalnie mnie tam zabrał na żarełko :) no i kupiłam sobie...konserwę turystyczną,normalnie MUSZĘ kawałek tego czegoś jutro zjeść ;D i kto tu sie niezdrowo odżywia? ;) :laugh:

Do góry