reklama

Zachcianki...

Hejka wczoraj w miescie tak mi pachnialo jedzonkiem stanelam przy budce z zarciem niezdrowym i myslalam co bysmy sobie zjedli hmmmm duza zapiekanke pycha mniam chrupiaca ser no poezja az sie zrobilam glodna nadal zadnych slodyczy poza 3sztTofifeewczoraj :laugh: ogolnie uwielbiam ostatnio salatki np.ser zolty w kostke ogorek konserwowy groszek papryka majonez sol pieprz pycha albo kukurydza majonez ananas por gotowany kurczak ojojoj jestem glodna ;D

reklama
a ja cały czas mam jadłowstręt.czasem tylko mnie najdzie i zjem ogromną porcje czegoś dobrego.ale takiego hamburgera z budki to może bym zszamała ;D

Jestesmy wlasnie po obiadku i mamy mala sieste' ;D najadlam sie ziemniaczki zeberka sosik i modra kapustka na cieplo pychota popite malinowa herbatka ;)

misia twoje dzieciatko bedzie mialo zdrowe kosci i zabki skoro tyle tego kefiru pijesz , ja przyznaje jakos teraz nie przepadam za nabialem :P zjem owszem ale nie jest to moj ulubiony zachcianek

ostatnio kapusta kiszona , garsciami ;D ale zauwazylam ze zmienia mi sie jak w kalejdoskopie , tydzien temu na tapecie bylo kiwi ;D

Ja wczoraj w markecie 400g kefiru Bakoma wypilam zimnego z lodowki pycha dla dzidziusia wszystko tylko jedno mnie matrwi masakra :( nic slodkiego nie moge kiedys moglam marcepany teraz nic czy to normalne?za to ogorki ostre rzeczy czy ja aby chlopca nie bede miala?

pati zachciewajki na chlopaka jak sie patrzy ;D a malenstwo zrobi ci psikusa i ostra panienka bedzie ;D
a slodkie to dobrze ze nie , bedziesz zdrowsza i mniej przytyjesz ;D

reklama
Oj zachcianki zachcianki....

Szkoda, ze odrzucilo mnie od nabialu...

Ale wlasnie jestem po porcji frytek domowej roboty. Nie wiem co mi sie stalo, naprawde...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry