reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zachcianki...

reklama
Nie ma jeszcze u nas truskaweczek niestety :(
Tylko te takie w malych pojemniczkach, bez smaku :)

Jeszcze niecale 2 godziny przede mna siedzenia w pracy, moze wytrzymam :) A w domu zerkne co oferuje lodoweczka ;)

kurcze.. a w ogóle będą jakieś truskawki? przez długą zimę to chyba wszystko wymarzło :( bo przecież już dawno powinny być a w czerwcu kończyć. pewnie pozostaną nam paskudne niejadalne chińskie importy :-[

Leyna, nie strasz bo ja cały rok czekam na pyszne polskie, zdrowe truskawy ;D
A że jeszcze nie ma truskawek dzisiaj znowu wchłonełam 1l. lodów , tym razem tiramisu,mmmmmmmm pycha ::) ;D ;D ;D

Co do truskawek to ja sobie kupuje mrożone pozniej miksuje z kefirem i tez są mniam mniam...własnie zaraz sobie wyciagne kolejna porcje.. ;)

Ja własnie miałam mały nalocik tesciow przywiezli mi czerowny barszczyk i buraczki na słodko bo takie złozyłam zamówienie ;D juz mi sie tesciowa chciała wprosic na ploty ale ją skutecznie spławiłam wymigując sie nauką ..wiec zaraz zabieram sie do konsumpcji ;D

A ja robiłam dzisiaj pierwszy raz łazankii wyszły pycha ;D z pieczareczkami, kapustką mmmm... i jeszcze na kolacyjke zostało ;D

Mada, ale slina mi pociekla...

A ja dzisiaj jem wszystko czekoladowe, i moj organizm sie bardzo tego domaga. Moze dlatego, ze mam bardzo silne skurcze lydek ( w nocy to sie z wyciem obudzilam z bolu) i ud, a w czekoladzie jest magnez?? Musze pogadac z moim ginem.

reklama
aga31 pisze:
sandra truskawki może? takie świeże i słodziutkie :)
Wlasnie wsunelam wczoraj wieczorkiem cala miseczke bez dodatkow - dostalam na imieninki od meza. Pychotka. Jk sezon na truskawki to albo jestem matka w ciazy albo karmiaca. A jak jestem karmiaca to nie moge jesc, wiec jem co dwa lata...

Do góry