reklama

Zachciewajki :)

Mnie ostatnio nachodzą smaki na rzeczy które jadłam/piłam jako dziecko, np dropsy, oranżada z woreczka, kanapka z mielonką, itp... o wiekszości smaków dawno zapomniałam to mam teraz powrót do dzieciństwa heh

reklama
Kurcze a ja bym coś zjadła od paru dni tylko nie wiem co :angry:. To jakaś masakra. Co zjem to jestem nie najedzona albo mi nie smakuje bo to nie to. No i co ja mam zjeść:baffled:. Oszaleje chyba...

Ja od jakiegoś czasu mam tylko jedną zachciewajkę - na s...., tylko to nie nadaje się do kulinarnych. Teraz możemy, ale mąż ma obawy i zahamowania, a ja dostaje na głowę.....

zalgol,jeszcze 3 miesiące i nasze życie erotyczne wróci do normy....przynajmniej mam taką nadzieję ;/
U mnie ostatnio słodycze ciągle mi chodzą po głowie,staram się jakoś powstrzymywać,ale nie zawsze się udaje...
Teraz bym chętnie wcieła jakieś żelki kwaśne...albo Maxi Kinga...albo mleczko w tubce kakaowe...
Chyba poproszę mężusia by po drodze do domku "coś" z tego mi kupił... a znając mojego kochanego to kupi mi wszystko co mu dam do wyboru ... ;)

reklama
Ja wcinam mleko z płatkami- byle co a tyle radości :)
a cd. słodyczy to ja mam całą lodówkę galaretek - takich zwykłych, różne smaki robie żeby w razie czego jak mnie złapie na słodkie nie gonić mojego po jakieś inne bomby kaloryczne

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry