reklama
eve19
Mama Wiki i Simona
uciekam z tematu zachciewajek robie sie glodna hehe a wlasnie jadlam taki super jogurcik i sie skonczyl ale pestki dyni bym zjadla mniamm
a mi się zachciało naleśników z dżemem, nie jadłam ich od lat, ale dziś mnie naszło i zagoniłam męża do smażenia![]()
Mnie dzisiaj też naszła ochota na naleśniczki i zrobiłam na kolację z dżemikiem malinowym i twarogiem

eve19
Mama Wiki i Simona
edytka a ty plec juz znasz swojego lokatora??bo mi sie wydaje,ze to bedzie dziewczynka bo nalesniki i inne slodkosci ale same slodkie zero suchych 2dan zupki tylko moja mama jadla na mnie jak mi opowiadala i na usg wyszlam ja a jak sie urodzilam to bylam dluga ,chuda ,sniada i czarne krecone loki dlugie wogole mowia w rodzinie,ze naj ladniejsza sie urodzilam tylko,ze moja mama zero herbaty i kawy w ciazy tylko kubusie pila bo bylam wybredna hehe jak bedzie dziewczynka to uwierze w koncu w te przepowiednie
Ja naleśniczki robię sobie conajmniej raz w tygodniu , bo tak je lubię :-). ALe powiem Wam , ze od jakiegoś czasu mam takie ssanie na jedzenie, że masakra!!! Czasem udaje mi się upilnować ale czasem nie :-(.
A teraz wcinam śniadanko. Kanapki z pasztetem a drugie z żółtym serem i dżemem truskawkowym roboty mojej mamuni :-). No i oczywiście jak co dzień do picia kako. Ale misz masz co?
A teraz wcinam śniadanko. Kanapki z pasztetem a drugie z żółtym serem i dżemem truskawkowym roboty mojej mamuni :-). No i oczywiście jak co dzień do picia kako. Ale misz masz co?
reklama
ALe powiem Wam , ze od jakiegoś czasu mam takie ssanie na jedzenie, że masakra!!! Czasem udaje mi się upilnować ale czasem nie :-(.
O mamo, ja też :-( Od wczoraj jem jak opętana. Normalnie dwa posiłki dziennie i jakieś drobiazgi typu orzechy, jogurt czy owoc w międzyczasie. A wczoraj zjadłam dwa śniadania, potem pączka, potem brzoskwinię, deser czekoladowy, obiad, cztery kromki chleba z dżemem i kawałek ciasta. Dzisiaj jest dopiero 12 i spis posiłków chyba będzie równie imponujący. Jestem non-stop głodna :O. A tak ładnie udało mi się upilnować wagi do 7 miesiąca, shit :-(