reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zachciewajki :)

Mnie też na słodkie ciągnie- pączki, czekolada z orzechami, mleko, kanapki z serkiem topionym lub żółtym, i kapusta :p Podobne zachcianki miałam z synkiem więc może ...może :-) Super by było jakby to był synuś :D

Będę wielka jak stodoła :eek:- ale schudłam po pierwszej ciąży to i po drugiej dam radę! Na razie mam 1-1,5 kg na plusie :D

Poprawka: po dzisiejszym ważeniu mam niecałe 1 kg na plusie.. hehe ważę prawie tyle samo co w pierwszej ciąży o tej porze- bo wszystko sobie skrzętnie spisuję :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
a moje smaki niesprecyzowane :) może nawet bardziej mogłabym wymieniać na co nie mam ochoty. Być może dlatego moja waga jeszcze stoi w miejscu, ale przypuszczam, że to się nie długo zmieni jednak:)

a ja wlasnie otworzylam ostatni woreczek ogorkow moich cennych kiszonych:szok::szok::wściekła/y:
i ciagle o nich mysle wiec pewnie do srody znikna i zostanie po nich wspomnienie:no: ehh bede musiala do mamy po prosbie o pake pisac:-D

u mnie ciag dalszy zachcianek warzywno-owocowych: 4 pomidory pyszne i pachnace zjedzone i peczek rzodkiewki :-D musze isc na targ po dostawe :-D za to moglabym nie jesc obiadow... zreszta smaki szybko mi przechodza, mam na cos ochote i potem juz na cos innego, i znow cos innego - wiec za duzo jednej rzeczy lepiej nie kupowac :-)

Ja wczoraj dostalem liste zakupow smsem jak bede wracal z pracy: "skittels, cukierki nimm2, galaretka w czekoladzie" :>

Ja wczoraj dostalem liste zakupow smsem jak bede wracal z pracy: "skittels, cukierki nimm2, galaretka w czekoladzie" :>
hehehe a może to dla Zuzi było:p

U mnie królują pomarańcze, herbatka z miodem i cytrynką, serek biały i żółty oraz pomidorki;P
na ogórki w ogóle mnie nie ciągnie ale na zupę ogórkowa chętke mam heheh

No więc w końcu ruszył się mój zastój w jedzeniu i teraz jem duużo... niestety.... wczoraj mąż po drodze do domu kupił mi obowiązkowo gruszki :) A na kolacje jadłam pieczone ziemniaki w mundurkach + kefir :) Mniaaaaaammmm

Wiolcia i jak ty żyjesz po gruszkach???:) ja po jednej myślałam że wybuchnę...

ja i tak się smieję do męża , że Ogryzek mi bąki puszcza w brzuchu po gruszkach bo czuje takie bąbelki ale ja się dzielnie trzymam :) uwielbiam gruszki i chyba organizm się przyzwyczaił. Baaa dzisiaj mam zamiar zjeść fasolkę po bretońsku :)) A po tym będę miała dopiero rozrywkę ;)

reklama
a ja jak widze wpisy mamolki to tam na dole ma napisane ze jest pania krewetek mniaaaaaaaaamm i dzis wyjatkowo sie na ten opis slinie wiec chyba zaraz sobie zrobie krolewskie kreweteczki w czosnku i pomidorkach:) i jeszcze ktos pisal o rzodkiewce wczoraj wiec to kolejna rzecz ktora musze zjesc, rzodkiewka tu jest na wage zlota wiec bede musiala jej wyszukac, mniaaam no i u mnie na topie sa ogorki ciagle,

Do góry