reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zachciewajki :)

reklama
A za mna chodza warzywka..Jak widze pomidora to sie trzęse:-)

Jak w kołchozie, heh.:-D

Dla mnie nigdy miksy nie przeszkadzały. Nawet nie będąc w ciąży potrafiłam jeść śledzia marynowanego i co któryś gryz zagryzać torcikiem albo zjeść słoik dżemu truskawkowego a potem ogórka marynowanego.
Ale ostatnio mam ochotę na mirabelki. :happy2:

mamolka ja też lubię kanapki z pasztetem i pomidorem czy czerwoną papryką.

korzystam z francuskich przysmaków i codziennie wcinam Danony w smakach u nas niedostępnych - rabarbar albo figa.
U nas ich nie ma, bo mamy bardziej rygorystyczne przepisy przemysłu spożywczego i nie wolno u nas dosypywać tyle cukru co tutaj, a bez tego figa i rabarbar nie byłyby popularne. Ale co tam, nie słodzę kawy, herbaty itp, więc mogę jeść dosładzane pyszne jogurty:)

niekoleguje sie z wami bo doprowadzacie mnie do mdlosci hehehe ;P ja prage ogorkow malosolnych

chyba musimy sobie założyć grupę zamkniętą, bo nas zamęczą polskimi specyfikami...

o kurcze:) nawet nie wiedziałam że danony mają takie smaki, a co do smaku rabarbaru to ja myślałam wczoraj o kompocie:)....ten z truskawek już mi się znudził:) a herbaty pić nie mogę bo mi po niej niedobrze...

uwielbiam rabarbar!! Tutaj ten jogurt jest pyszny i słodki, a przecież sam rabarbar taki słodki nie jest. Ale chodzi za mną kruche ciasto z rabarbarem. mamusiu.....
Figi uwielbiam, ale świeże są bardzo drogie, więc wcinam jogurt

reklama
Do góry