Elena
Grudniówka 2010
Elena też masz zachciankiwidzę że u Ciebie na pomidorowo
![]()
ewwe zauważyłam ,że rano juz nie dam radę jeść pomidorów.
Wiolcia ja w pierwszej ciąży miałam ciągoty do jedzenia kartofli.
Bodzinka ,a ja bym zjadła gotowanego.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Elena też masz zachciankiwidzę że u Ciebie na pomidorowo
![]()
Mam coraz wiekszą ochotę na słodyczaki.Pomidory zaczęły mnie odrzucać.
, ale też jest tak, że najpierw coś mi smakuje a potem jeść tego nie chcę, tak sie stało np z serkiem białym,
słodkiego nic prawie nie jem, bardziej kwaśne rzeczy mi podchodzą, ogórki i kapustka jak najbardziej
obowiązuje nieformalny zakaz wspominania o kiszonych ogórkach przy mnie i Salomii, bo mamy emigranckie braki w polskich specjałach![]()

. Jakaś masakra niby najedzona jestem a jednak coś można jeszcze dorzucić a to dopiero początek. Dziś o 17 zjadłam talerz kalafiorowej, po chwili prawie pół kg groszku zielonego świeżego, od razu potem z pół kg czereśni. MAKABRA.Ja zauważyłam, że nie mam jakiejś szczególnej ochoty na "coś", ale po prostu niestety zaczynam pochłaniać wszystko. Jakaś masakra niby najedzona jestem a jednak coś można jeszcze dorzucić a to dopiero początek. Dziś o 17 zjadłam talerz kalafiorowej, po chwili prawie pół kg groszku zielonego świeżego, od razu potem z pół kg czereśni. MAKABRA.