reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zachciewajki :)

a dzis robie pomidorową, ciągle ma na nią smaka:-p

u nas królują pomidory- pod każdą postacią- na chlebie, jako sałatka, zupa, sosik, wczoraj zjadłam całą puszkę ryby, bo była w sosie pomidorowym...:eek:

little pony- przepisik faktycznie ciekawy i smakowy;)

ja robie taka sama paste tylko ze czasem jak mnie ochota na rybe najdzie dodaje makreli jak ktos lubi a ryby sa jak najbardziej dla nas wskazane:-)
co do pomidorow to tez mam na nie ciagle ochote, na chlebie, w smietanie itd.

pomidorami się zajadam codziennie. chociaż od wczoraj w mojej diecie króluje czosnek hehe a pasty wszelkiego rodzaju lubię. uwielbiam taką z jajka, rzodkiewki i szczypiorku. albo ze świeżego ogórka, jajka i szyneczki...
ale ta twoja little pony też musi być pyszna więc pewnie wypróbuję :-)

Heh, widze, ze nie tylko ja mam taka wielką ochotę na pomidorki :D Mąż i córka juz na pomidorówkę patrzeć nie moga :p

reklama
Pomidory i pomidorówka rządzą!!!

Uwielbiam pomidorówkę. Też miałam chcice na pomidory, ale ostatnio jakies kwaskowate.

Za to dzis miałam chęć na wodę niskozmineralizowana, ogórki kiszone i mleko siadłe. Ale piłam chłodnik i maślankę. Pojechaliśmy dzisiaj na kiszkę ziemniaczaną i po takiej propozycji nieźle mnie na nią naszło. Zjadłam tak duzo ,że aż chłopak sie zdziwił, bo zwykle jem mało.

a ja na pomidory patrzeć nie mogę :-D smakuje mi papryka i rzodkiewka,
a wczoraj zrobiłam pastę z twarożka, tuńczyka i szczypiorku:-)

Właśnie spałaszowałam sałatkę owocową. Ale na jakiś czas chyba dam sobie z nią spokój, bo w trakcie jedzenia nie smakowała już tak dobrze jak na początku ;) Tylko co ja zrobię z tymi wszystkimi owocami?

Właśnie spałaszowałam sałatkę owocową. Ale na jakiś czas chyba dam sobie z nią spokój, bo w trakcie jedzenia nie smakowała już tak dobrze jak na początku ;) Tylko co ja zrobię z tymi wszystkimi owocami?
Kompotu nagotuj ;-)

U mnie dziś placki ziemniaczane, jej jak mi się smaki w tej ciąży zmieniły to nie poznaję siebie :)

reklama
Kompotu nagotuj ;-)

U mnie dziś placki ziemniaczane, jej jak mi się smaki w tej ciąży zmieniły to nie poznaję siebie :)

ojoj placki jak ja dawno ich nie jadłam może jutro zrobię ale narazie piekę piernik już czuje jak pachnie :D tylko bez czekolady :( jestem na diecie hihihi

Do góry