reklama

zaczynam starania...

reklama
Majeczko pojade oczywiście... nie odpuszcze tak łatwo ale dopiero za miesiąc, ale co tam musze być dobrej myśli no nie, trzeba być pozytywnie nastawionym już teraz to wiem i nie moge się już doczekać...ale się rozmarzyłam

cześć dziewczyny :laugh:
ja po wizycie u ginekologa, bardzo sympatyczna pani
więc dostałam tabletki na wywołanie okresu Orgametril, i mam je przyjmowac 2 razy dziennie po 2 tabletki przez 5 dni, juz 3 dzien jutro bedzie
i tak sie zastanawiam ile czasu sie czeka na okres, nie wiecie może? bo mi nic nie powiedziala
bo bym chciala jej powiedziec ze nie przynioslo skutku te tabletki ale nie wiem ile czasu mam czekac
bo ja bym chciala po okresie zaczać sie starac o dzidziolka :)

Joasiu, ja dostalam po chyab 2-3 dniach. nie wiem jakty, ale sie starsznie źle czułam po orgametrilu. nie wiemc zy to ma zwiazek, ale w drugim cyklu cyklu po orgametrilu zaszałm w ciaże :)

no właśnie ja się czuję dobrze i dzisiaj mija 2 dzień po orgametrilu i jakos nic się nie zapowiada, wcześniej mnie cycuchy bolaly i troche brzusio a teraz jeszcze nic, wiec nie wiem ::)
no ja mam nadzieje ze po tym to sie unormuje ze nie na darmo biore te tabletki

joasiah - trzymam kciuki :D

A ja już chyba oficjalnie mogę się tu wpisać - zaczynam starania - według suwaczka - od dzisiaj, ale że @ sobie już poszła, wczoraj już były małe przytulanka :-[ Czekam teraz na "te" dni ;) :D

malaga, kibicuje ci ostro i podsłyłam extra powerowych fluidków
~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć