reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zaczynam starania...

Tak Tak Margolis..juz mówiłam..ja zawsze chciałam ur Dzidziusia w marcu:)..ale coś ostanio mnie jakiś strach oblecial...czy już..czy poczekac.. :mad:moja swiadkowa jest w ciaży!!!w styczniu rodzi..koleżanka z ławki też..wrzesien!:) pozostałe dzieciate-to oprócz chcę pragnę-silna motywacja by im dorównac ;)

reklama
Dorka! To ma sens tylko gdy robisz to dla siebie! Tu nie ma się z kim mierzyć ani kogo gonić. Każdy ma swój czas i tylko wteduy jak jest przekonany, że tego właśnie chce to warto! :)

A ja bym chciała po prostu urodzić... obojętne kiedy, ale najpierw muszę zajść w ciążę, a nic na to nie wskazuje-w tym miesiącu oczywiście :(

Izabelka! Dasz radę, jesteśmy z Tobą i trzymamy kciuki na pewno w końcu uda się nam wsszystkim!

Dzięki kochane :) wierzę że nam sie wszystkim uda, ale ja już teraz bym chciała takie nasze maleńkie ciałko.
A w ogóle to mojej mamie nic nie mówiłam o staraniach, ale to chuba jakaś telepatia czy coś, bo dziś mi pokazuje co kupiła dla naszego dzidziusia... kołderkę i podusię-bardzo słodkie zresztą. Wmurowało mnie, ale nie powiedziałam.
Jakaś więź?! hmmmm

dla mnie juz po nocach sie sni dzidziuś...
i najchetniej to bym do wszytskich wózków z dzieciaczkami zaglądała :( :(
a najchętniej do swego :) :)
a marzec jest super miesiącem na zapoznanie sie face to face z własnym potomkiem :)
jestem marcowa, wiec nie mam nic przeviwko takiemu prezentowi... :) :)

wiecie co, a mi sie ostatnio udalo skupic mysli na czyms iinnym...moze podzialalo na mnie to, ze sie szczepie i wiem, ze nie moge przez pol roku..do tego remonty, egzaminy....wracam na bb tylko dlatego, ze zdazylam was polubic strasznie mocno i super tak pogadac sobie z takimi fajnymi babkami :D
co prawda nadal chce dzidzie, ale nie mysle o niej obsesyjnie, wyciszylam sie bo wiem, ze wlasciwy czas na nia bedzie troszke pozniej... ;D
ale za was nadal sciskam kciukasy i wam kibicuje!!

Witam!
jestem tu nowa, ale chciałam podzielić się swoja radością. Kwietniowa próba była udana! po wielu miesiącach zmagań z torbielami lub po prostu nieudanymi próbami. Staranie sie przygotowałam na kwiecień: przede wszystkim testy owulacyjne (bez nich prawdopodobnie w ogóle by się nie udało, polecam!) oraz Castagnus na poprawienie śluzu i wyrównanie cyklu, oprócz tego brałam Duphaston od 14 dc. W 24 dc zrobiłam pierwszy test - wyszła słabiutka kreseczka, po kilku dniach powtórzyłam i jest fasolka, strasznie się cieszymy.  :) :) :) :)

reklama
Ayek gratuluje i ciesze się razem z Tobą.

Dziewczyny no to pierwsza już jest!!! Będę w końcu ciocią ;)

Do góry