Tak Tak Margolis..juz mówiłam..ja zawsze chciałam ur Dzidziusia w marcu
..ale coś ostanio mnie jakiś strach oblecial...czy już..czy poczekac..
moja swiadkowa jest w ciaży!!!w styczniu rodzi..koleżanka z ławki też..wrzesien!
pozostałe dzieciate-to oprócz chcę pragnę-silna motywacja by im dorównac 
reklama
Izabelka
Oski i Wercia
Dzięki kochane
wierzę że nam sie wszystkim uda, ale ja już teraz bym chciała takie nasze maleńkie ciałko.
A w ogóle to mojej mamie nic nie mówiłam o staraniach, ale to chuba jakaś telepatia czy coś, bo dziś mi pokazuje co kupiła dla naszego dzidziusia... kołderkę i podusię-bardzo słodkie zresztą. Wmurowało mnie, ale nie powiedziałam.
Jakaś więź?! hmmmm
A w ogóle to mojej mamie nic nie mówiłam o staraniach, ale to chuba jakaś telepatia czy coś, bo dziś mi pokazuje co kupiła dla naszego dzidziusia... kołderkę i podusię-bardzo słodkie zresztą. Wmurowało mnie, ale nie powiedziałam.
Jakaś więź?! hmmmm
Elżbietka
mother of two sons&angel
dla mnie juz po nocach sie sni dzidziuś...
i najchetniej to bym do wszytskich wózków z dzieciaczkami zaglądała

a najchętniej do swego

a marzec jest super miesiącem na zapoznanie sie face to face z własnym potomkiem
jestem marcowa, wiec nie mam nic przeviwko takiemu prezentowi...

i najchetniej to bym do wszytskich wózków z dzieciaczkami zaglądała
a najchętniej do swego
a marzec jest super miesiącem na zapoznanie sie face to face z własnym potomkiem
jestem marcowa, wiec nie mam nic przeviwko takiemu prezentowi...
A
Agnezzz
Gość
wiecie co, a mi sie ostatnio udalo skupic mysli na czyms iinnym...moze podzialalo na mnie to, ze sie szczepie i wiem, ze nie moge przez pol roku..do tego remonty, egzaminy....wracam na bb tylko dlatego, ze zdazylam was polubic strasznie mocno i super tak pogadac sobie z takimi fajnymi babkami 
co prawda nadal chce dzidzie, ale nie mysle o niej obsesyjnie, wyciszylam sie bo wiem, ze wlasciwy czas na nia bedzie troszke pozniej... ;D
ale za was nadal sciskam kciukasy i wam kibicuje!!
co prawda nadal chce dzidzie, ale nie mysle o niej obsesyjnie, wyciszylam sie bo wiem, ze wlasciwy czas na nia bedzie troszke pozniej... ;D
ale za was nadal sciskam kciukasy i wam kibicuje!!
Witam!
jestem tu nowa, ale chciałam podzielić się swoja radością. Kwietniowa próba była udana! po wielu miesiącach zmagań z torbielami lub po prostu nieudanymi próbami. Staranie sie przygotowałam na kwiecień: przede wszystkim testy owulacyjne (bez nich prawdopodobnie w ogóle by się nie udało, polecam!) oraz Castagnus na poprawienie śluzu i wyrównanie cyklu, oprócz tego brałam Duphaston od 14 dc. W 24 dc zrobiłam pierwszy test - wyszła słabiutka kreseczka, po kilku dniach powtórzyłam i jest fasolka, strasznie się cieszymy.

jestem tu nowa, ale chciałam podzielić się swoja radością. Kwietniowa próba była udana! po wielu miesiącach zmagań z torbielami lub po prostu nieudanymi próbami. Staranie sie przygotowałam na kwiecień: przede wszystkim testy owulacyjne (bez nich prawdopodobnie w ogóle by się nie udało, polecam!) oraz Castagnus na poprawienie śluzu i wyrównanie cyklu, oprócz tego brałam Duphaston od 14 dc. W 24 dc zrobiłam pierwszy test - wyszła słabiutka kreseczka, po kilku dniach powtórzyłam i jest fasolka, strasznie się cieszymy.

reklama
A
Agnezzz
Gość
Ayek gratuluje i ciesze się razem z Tobą.
Dziewczyny no to pierwsza już jest!!! Będę w końcu ciocią
Dziewczyny no to pierwsza już jest!!! Będę w końcu ciocią