reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

zaczynam starania...

No Rusałka starania podjęła więc ona może i te fluidki przesyłać będzie, ja to niestety jeszcze nie. Ale kiedyś też będę a co gorsza nie będę ;) hihi ;D

reklama
jasne Agnezzz..zmiękniesz w paxdzierniku-zobaczysz:)..ja też myslałam by się wstrzymać do wrzesnia..no, ale jakoś tak raz dwa i a co tam:)

Hej!
Mi jak się powiedzie to też będę mieć dzidziusia w maju !!! :D Zobaczymy.
A tak w ogóle to czy to też była dla Was długa decyzja?
Pozdrawiam

madziujka , tylo musisz nad tym popracowac ;) ;) ale to chyba najprzyjemniejsze co można zrobić :) :D :-[
ja to bym chciala jeszcze przed majem sie uwinąc, ale juz nic nei mówię.
do decyzji o dzoecku dojrzewaliśmy prawie1,5 roku. i tyle samo sie staramy o dzidzie :( ale mam nadzieje ze niedługo sie wystaramy.. :)

Tak tak przyjemność to jest wielka!
Mi najbardziej odpowiada maj ale .......... wiadomo , że nie zawsze można nad wszystkim panować ;) a po za tym ja kolejnego barana nie wytrzymam - mąż - baran, teściowie - barany, przyjaciółka - baran, dwie koleżanki barany i jeszcze dwóch kolegów- katastrofa z tymi baranami.

Pozdrawiam. Miłego dnia ::)

Właśnie co wzięłam pierwszy FIOLIK!! :laugh: Normalnie zaczynam to bardzo przeżywać!!!!!
Przed chwilą również się dowiedziałam, że mam nadżerkę na migdałkach (?) okropieństwo - strasznie denerwujące i bolące ale tam!!!
Dziewuszki a jak jest z Waszą pracą - pracujecie?? Ja pracuję i nie mam zamiaru z niej rezygnować a napewno nie chcę iść na zwolnienie- jak Wy to przechodzicie?? :-[
Miłego dnia lub wieczorka!!

czesc basiu jak dobrze zrozumiałam to jestes 10 tyg.po zabiegu łyrzeczkowania ni jeszcze nie masz @ !!!! moja koleanka była 7 tyg,po zabiegu bez @ i lekarz jej poradził ze jesli nie dostanie do 8 tyg. to ma zrobic test CIAZOWY!!!!!!! i zgadnij ona jest w ciazy wszystko jest jak narazie bardzo dobrze i mam nadzieje ze tak bedzie dalej psRADZE ZRUB TEST CIAZOWY~!!!!!! POZDRAWIAM CIE ASIA

reklama
witajcie wszystkie mamuśki i przyszłe mamuśki nie odzywałam sie bo nie mam ostatnio czasu jestem po trzecim zabiegu łyżeczkowania i jestem juz po @ i mam takie pytanko kiedy moge sie starać o kolejne maleństwo mój lekarz mówi ze najwczesniej w grudniu a ja bym chciała we wrześniu tylko nie wiem czy moge mam zrobić badania genetyczne i tarczyce tylko ile sie na nie czeka poradźcie ni prosze czekam na wiadomości zycze zdrowia wszystkim kobietką

Do góry