reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
Dzień dobry Kochane!
Widzę, że najwięcej się dzieje popołudniami i wieczorami, kiedy ja nie mam mozliwości by do Was zajrzeć.
Niby nadrobiłam, ale chyba niewiele pamiętam... więc przepraszam.

Roszpunko- mi też się w głowie jakoś dziwnie kręci, jakby pijana była :((( Masakra jakaś. Taką ciężką mam tą głowę i czuję się śpiąca :)
Innych objawów nie mam- poza cycami. Czasem mnie jajnik zaboli i to wszystko. No i przytyłam mocno (przez tłuste żarcie teściowej) i spodnie mi ciasne :(((( Buuuu.....

Smoczqa- witaj! ja też brałam oeparol femina, ale niestety tylko przez jeden cykl. Zaopatrzyłam się co prawda w duże opakowanie 60 szt na następny cykl, ale już nie dane mi było brać, więc oddałam znajomej z pracy :) Cast też brałam 1 cykl i nadal mam chyba jeszcze 1 lub dwa opakowania :(((
A co do serduszkowania- to Katy ma rację, częstotliwość nie wpływa na jakość i kondycję wojska. Więc należy tyle- ile ma sie ochotę. :)

Agniesia- witaj. Fajnie że jesteś. No ja jestem teraz berkiem, choć uwierzyć nie mogę, ale axari juz depczę po piętach i zaraz ja dopadnę ;)

witam Dziewczynki :)
zaraz doczytuję to cam od wczoraj sie wydarzyło ;)
Mi dzis głowa pęka,cisnienie 90/40 i nie ma już @ alez się cieszę :-):-):-)

axa dzięki, mi też się podoba:tak:

wczoraj w nocy miałam załamanie....oglądaliśmy usta usta i dla tych które nie wiedzą jedna z bohaterek nie może mieć dzieci a druga poroniła... ten serial i to że dziś się ostatni raz widzę z moim ukochanym chrześniaczkiem spowodowało, że znowu takiego doła złapałam:frown: zaczęłam ryczeć jak głupia....
temp. mi poszła w dół... no masakra jakaś, tracę nadzieję na ten cykl.
Dziś mnie cały dzień nie będzie ale wieczorem na pewno do Was zaglądnę.
Lepszego humoru niż mój życzę

WITAJCIE DZIEWCZYNKI

Nie bylo mnie przez dluzszy czas jak pewnie zauwazylyscie a moze mam nadzieje ze widzialyscie.Tydzien temu mialam robione kontrolne usg po usunieciu guzka w piersi (rok temu mialam go usuwanego) i niestety pojawila sie brzydka zmiana w tym samym miejscu:-( za 2 tyg mam mamografie i zobaczymy co to za swinstwo. DLATEGO ZNIKNELAM :-( bo to swiadczylo o tym ze koniec z moimi marzeniami o coreczce przynajmniej na pare miesiecy:-( zalamalam sie bo ja nie mam juz czasu odsuwac staranek za 3 miesiace koncze 40 gdybym na nowo zaczela sie starac i tak jak teraz nie mogla zajsc w ciaze przez kolejnych 6 cykli to byloby juz dla mnie nierealne rodzic dziecko po 40 troche to dla mnie zapozno:-( Wiem wiem sa kobiety grobo po 40 ktore rodza dzieci ale wiecie tez ze z wiekiem sa zagrozenia i dla dziecka i dla matki wiec nie chcialabym narazac malenstwa i siebie. A dlaczego jestem tu znowu???????????????????

BO WCZORAJ TAK ZUPELNIE NIE SPODZIEWANIE TAK ZUPELNIE BEZMYSLNIE kochalismy sie z mezem . W glowie mam teraz masakre bo tak nie mialo byc :-( nie teraz:-( co bedzie jak ta zmiana okaze sie rakiem:-( oj Ten na gorze wystawil mnie na ciezka probe :-( przez 6 cykli sie nie udawalo i mam nadzieje ze teraz tez sie nie uda :-(

PRZEPRASZAM ZE JA TAK O SOBIE :-:)-:)-:)-:)-(

KAROLCIU jeszcze raz gratuluje trzymam kciuki za synusia .ZA WSZYSTKIE WAS TRZYMAM KCIUKI a wy trzymajcie za mnie zebym przez te dlugie 2 tyg nie oszalala:-(

Wiewióra!!!
Nareszcie jesteś!!! Proszę abyś wzięła glęboki oddech i sie uspokoiła. Na wyroki Boskie nie masz wpływu i co ma być to będzie. A wczorajszy seks był spontaniczny i wyniknął z potrzeby i ducha i ciała. Co ma być to będzie.
Zmina na piersi może być mięśniakiem zupełnie niegroźnym, który wchłonie się w trakcie trwania ciąży, albo jego usunięcie nie będzie zagrożeniem dla dziecka. Na razie nie masz się czym stresować i zobaczymy za dwa tygodnie co z tego będzie.
7 cykl może być szczęśliwy i zarówno pod względem fasolki i Twojego zdrowia, więc na razie nie ma czego panikować. Spokojnie!
Ja będę z całych sił trzymała za Ciebie kciuki- tylko daj mi znać żebym tak do wiosny nie zostala ;)
Pamiętaj, że jeśli będziesz potrzebowała pomocy, wsparcia- to zawsze możesz sie zwrócić do mnie- na ile będę mogła, potrafiła i umiała pomogę ;)
A teraz spokojnie- jeszcze dwa tygodnie :)

reklama
zagubiona o cholera,to miód dla moich uszu az sie popłakałam

Co do porodówek to masakra ja pierwsze dziecko rodziłam 26.12.2004 iii trwało to az 17 h,wanna ,piłka,masowanie ,bóle krzyzowe nic nie pomagało wody odeszły w ciagu 6h a ja rozwarcia nawet na pól cm nie miałam,nawet oxy mi nie dali bo stwierdzili ze to 1 poród wiec mam 24 h na to ,dopiero pod koniec jak juz dziecku tetno zaczeło spadac to sie ockneli,tylko ze na cesarke było za pozno ,a mi było wszystko jedno i od samego poczatki im mowiłam zeby cieli ze mi wszystko jedno bo i tak juz miałam 2 operacje na torbiele wiec mogą ciąć,ale ...po wielkich wysiłkach urodziłam sama,tylko pozniej mały 6 punktów w zamartwicy i cały siny,to jest własnie nasz NFZ,a po miesiacu sepsa,bakteria e.coli i zapalenie płuc....jak sie okazało zakarzenie okołoporodowe -tak stwierdził ordynator oddziału dzieciecego na który trafilismy!!!!!!!!1

Do góry