reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

Masz rację Roszpunko,ile kobiet tyle opinii...ale daj znac jak będziesz w Bielsku to się na soczek umówimy:))))A Ty skąd jesteś??Miłej nocki i kolorowych snów:**
Ja też powolutku idę do łóżeczka,bo brzusio się uspokoił to chcę ten spokój wykorzystać na rlaks przy ksiązce....
Gosiulek witaj kochana,jak zdrówko Twoje i Kacperka?Mam nadzieję,że wszystko dobrze kochana:*

Ostatnia edycja:
reklama
Dobranoc Zzagubiona, odpoczywaj....
Ja też zmykam,bo oczy mi się kleją a i Igor jakoś zasnąć nie może,myślałam,że zaśnie jak truś,bo na basenie godzinkę trenował..a nie pochwaliłam sie wam,że moja latorośl trenuję 2 razy w tygodniu pływanie,może jakiś nowy mistrz mi rośnie:)))))Dobranoc Kochane i do jutra,myślę,że teraz będę tu częściej,bo tęsknota za wami jest straszna...buziaki

Aga ja właśnie wychodzę z przeziębienia a Kacper w dalszym ciągu ma te naloty.Wkurzyłam się i poszłam do innego lekarza który wykluczył grzybicę.Dla pewności pobrał wymaz.Nic nie wyszło nawet flory fizjologicznej brak.Tak zniszczyły leki mu wszystko. Dostał leki na alergię. Po kilku dniach naloty były nadal więc odstawiłam wszystko łacznie z miodem i dzis zauważyłam poprawę a mieliśmy iść do laryngologa.Boże niech mu już to zniknie i niech będzie wreszcie dobrze.

Scotland dziękuję za umieszczenie mnie w tabelce...jejj :-) to już zobowiązuje! więc nie mogę się opierniczać w tym cyklu, oj nie!:tak:

Lorelain o jakich dwóch szpitalach mówisz? na Kościuszki i jaki jeszcze? Jeszcze w Knurowie jest porodówka, szwagierka tu rodziła i nie narzekała, ale anestezjologa ciężko dopaść i zo odpada, niestety. Kiedyś jak zastanawiałam się gdzie bym rodziła to myślałam o Pyskowicach, ale nie mają oddziału intensywnej terapii dla noworodków :-(
A z której dzielnicy Ty jesteś? I o jakim szpitalu myślałaś?

katy tak to mój wpis:) zmieniłam sobie nick na enpr teraz na jane/anka więc będziesz już wiedzieć, że ja to ja;-)

lorelain super tabela,

ilona a my czekaliśmy na księdza od 16 i przyszedł o 19… trochę czekania było ale już po

ania zobaczysz uzależnisz się, dla mnie teraz komp i termometr to dwa najważniejsze sprzęty w domu hihihi

scotland możesz mi zmienić na 19.01 termin następnej @ bo źle podałam ostatnio, no i niby duża ta tabelka ale bardzo przejrzysta
chciałabym już mieć brzuszek ciążowy:frown::-(

idę się wykapać i może jeszcze zaglądnę

Kochane podliczylam tabelke i staraczek wyszlo 31, wiem ze jest jeszcze pare nie dopisanych wiec prosze sie ujawnic i podac dane;-) a zafasolkowanych wyszlo 17 ladny wynik jak na watek rozpoczety we wrzesniu :-)

Agniesia Witam:-D Ja Ciebie bardzo dobrze znam, bo przeczytałam cały wątek:-D Ty mnie nie, ale chyba jestem miła i sympatyczna;-) no właśnie, a Scotland mnie nie wpisałaś do tabelki:-p
Gosiulek to są te tabelki z mierzeniem temperatury

reklama
Do góry