reklama
K
karol_in-a
Gość
mała mi - podajesz do tabelki termin kolejnej @, a nie mijającej
żeby było wiadomo kiedy będziesz testować 
jak axari? nadal nie ma @?
jak axari? nadal nie ma @?
K
karol_in-a
Gość
ta zielona krecha pionowa to granica wyższych temeratur czyli ten dzień, gdzie wg temperaturki była owulka. te poziome zaznaczają średnią temperaturkę w cyklu ponad którą temeraturka musi skoczyć po owulce. a cyferki po owulce na każdym dniu liczą kolejny dzień cyklu fazy lutealnej
a ta z kolei w każdym cyklu powinna być stala
pod koniec cyklu już będziesz śmigać w tym wykresie że hej 
losiczka72
Mama 4 chłopaków :)
Dziekuje karolciu ostatnio wogole robie bezsensowne rzeczy wyslalam na onecie list do wrozki
napisala mi fajne rzeczy i ze w tym roku moja szczesliwa liczba bedzie 8 lub 18 lub 28 wiec trzymam sie moze tej pierwszej cyfry bo 18 cykl to juz nie dla mnie:-( Karolciu ja wiem ze prawie 75 % zmian w piersi to lagodne zmiany ale ja nie mam nowego guzka tylko odrusl ten sam w gorszej postaci lekarka naprawde nie byla zadowolona a w moim wieku nawet bardziej wiarygodne jest dobre usg niz mamograf a wynika to z budowy piersi. Potem biobsja czekanie na wynik masakra nikomu tego nie zycze :-(ale tak jak powiedzialam bardziej sie przejmuje ze musze odlozyc starania niz z powodu guzka ja mocno wierze ze bedzie dobrze a nawet jak nie to dam rade bo jestem silna kobieta i mam dla kogo zyc !!!!!!!!!!!!!!!!!

Freya1
Fanka BB :)
Dzień dobry wszystkim!! :-)
karolinka czuje, że jesteś bardzo szczęśliwa!! Nasz kłapouszek ma pozytywne myśli? Super oby tak dalej!!
:-)
Małami staraj się nie pisać posta pod postem ;-) Pod wiadomością, którą napiszesz jest opcja edytuj klikasz i dopisujesz co tam chcesz ;-) Będzie przejrzyściej :-) Wykres tylko na pierwszy rzut oka wygląda niezrozumiale ale sama niedługo się przekonasz, że jest dziecinnie prosty ;-)
losiczka kochana dobrze, że się odezwałaś. Nie martw się proszę i nie smuć... Ja też w marcu miałam usuwaną brzydką zmianę z piersi, została mi duza blizna, ale na szczęście okazał się, że to guz nie złośliwy. Muszę tylko co roku się badać i kontrolować... Mam nadzieje, że u Ciebie też zmiana okaże się niegroźna i nie zagrozi dzidzi, którą może poczęliście spontanicznie ;-)
karolinka czuje, że jesteś bardzo szczęśliwa!! Nasz kłapouszek ma pozytywne myśli? Super oby tak dalej!!
Małami staraj się nie pisać posta pod postem ;-) Pod wiadomością, którą napiszesz jest opcja edytuj klikasz i dopisujesz co tam chcesz ;-) Będzie przejrzyściej :-) Wykres tylko na pierwszy rzut oka wygląda niezrozumiale ale sama niedługo się przekonasz, że jest dziecinnie prosty ;-)
losiczka kochana dobrze, że się odezwałaś. Nie martw się proszę i nie smuć... Ja też w marcu miałam usuwaną brzydką zmianę z piersi, została mi duza blizna, ale na szczęście okazał się, że to guz nie złośliwy. Muszę tylko co roku się badać i kontrolować... Mam nadzieje, że u Ciebie też zmiana okaże się niegroźna i nie zagrozi dzidzi, którą może poczęliście spontanicznie ;-)
domiska1
A ja mam pytanie o mierzenie temp. Czy ma znaczenie gdzie ja mierzymy? Na dole temp. jest dużo wyższa, przynajmniej u mnie. Gdzie łatwiej zauważyć skoki i spadki? Ja mierzę pod językiem ale że zaczynam nowy cykl to się zastanawiam czy nie zmienić...
Freya1
dominiska ja mierze w pochwie i uważam, że tak jest łatwiej... Pod językiem jest wiele miejsc, w których temp znacznie się różni (niższa przy zębach wyższa głębiej). Dlatego ważne jest żeby mierzyć zawsze w tym samym miejscu ;-)
reklama
Podziel się: