reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zaczynamy staranka :)

katy ja mogę ci kupić i wysłać, nie ma sprawy:))
może sama sobie kupię tą odżywkę, bo teraz nawet mam niezłe paznokcie po tych witaminach ale normalnie mam bardzo słabe.

reklama
fajna ta odzywka :-) sama bym sobie sprawila :-) tez moge kupic tylko nie wiem jak teraz bo ja zawsze z allegro ale jak maz przylezie to musialby pokombinowac i kupic hihi :-)

Dzieki kochane jestescie;-)....no to wezme pierwsza pomoacna dlon :tak:
Jane wysle ci swoje dane a ty wtedy podasz mi kontakt zebym mogla ci pieniazki oddac ok????

Pouciekaly na niedzielne sjesty :tak:
Tak sobie mysle ze jesli test wyszedl by Jane na plusiku jutro to mialaby fajny prezent na walentynki :-)

też tak myślę że będzie fajny prezent:))
mój m już mało jaja nie zniesie!!!! Cały czas się pyta jak się czuję;-)
tylko przeraża go to rzucanie fajek:-)

reklama
ja jestem...grałam z młodym w gre planszową .... ale ponieważ mnie już olał i wymyślił swoje jednoosobowe zasady to ja spokojnie mogłam wrócić przed komputer na chwilke :-p

Do góry