reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zaczynamy staranka :)

Dokladnie ja tez takie lubie....kurcze chcialabym sobie jeszcze raz obejrzec torebki Losiczki ale nie pamietam stronki:eek:
Moj tez obok lezy ale to ja sie dzisiaj na niego wypinam ...a gdzie nasza weiczorna kompanka doli i niedoli Jane :-)????

reklama
Nic nie pokrecilas to wlasnie ta stronka ;-) musze tam poszperac ....szukam czegos fajnego i duzego

z tych zdjec co tu sa nie ma nic takiego duzego :-( sa duze ale nie taki big jak ja lubie. pogadamy jutro z losiczka moze cos doradzi i podpowie

katy jakos nigdy nie zapytalam a nie wiem czy pisalas . widze ze masz 3 aniolki i w tym coreczke w 21 tyg. co sie stalo? jesli to trudny temat i nie chcesz to nie pisz Kochana zrozumiem to

Bobo tak naprawde to mi nie powiedzieli a sekcji nie robilismy...jakos nikt w tym czasie nie myslal o tym. Bedac w 21 tyg poszlam w nocy do ubikacji na cos grubszego i w pewnym momencie poczulam jak by mi cos sie zerwalo i natychmiast pojechalismy do szpitala a tam po badaniu od razu mnie polozyli z tylkiem wyzej kroplowki i czekanie bo zaczelam miec skurcze
Na drugi dzien odeszly mi wody i zaczela sie akcja porodowa wiec szybko sala porodowa i naturalnie urodzilam Natalke ale juz po przyjsciu na swiat zmarla byla zbyt mala zeby przezyc moze gdybysmy mieli lepszy sprzet to miala by szanse na przezycie...kto wie

o matko !!!! komp mi padł!!!!
ale mój m kilka godzin się niem zajmował i jako tako na razie działa:-)
jutro jeszcze musi coś w nim podrasować!!
Ale chciałam jeszcze do was zaglądnać bo tak zniknęłam, żebyście się nie martwiły.
Poczytam sobie teraz co się działo:tak:

mykam do mezusia bo jednym okiem ledwo widzi i bryczy ze mam sie przytulic no wiec ide. pan karze sluga musi haha :-)
jutro mam nadzieje zobaczy tu kilka fasolek :-)
milej nocy Kochane

reklama
No bo juz sie martwilysmy o ciebie Jane
Bobo tak sie czasami w zyciu uklada, ale zdazylam poczuc ruchy mojego aniolka
Co do torebki to jeszcze nie...ja z tych wymagajacych :tak:

DObranoc Bobo:-)

Do góry