reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zaczynamy staranka :)

WITAM SIE PONIEDZIALKOWO !!!!!!!!!!!!!!!!!!

MARTA jezeli pojawil sie cien to juz moge pogratulowac kochana !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zaczyna sie od cienia a z dnia na dzien juz jest wyrazna kreska wiec moja droga dla ciebie szczesliwy ten dzisiejszy 13
:-):-):-):-):-)

Katy jezeli podoba ci sie jakas torebka a rozmiar nie to nie ma problemu kobieta powieksza dla klijentek jakby co .

Jane jak tam dzisiaj twoja tempka ????

A moj synek Kubula ma ferie i zamiast sobie troche pospac to budzil sie w wekend o 5 30
:szok: dzisiaj tez . Niby lezy w lozku ale gada sam do siebie to za chwile juz wszyscy nie spia :-(. Maz dzisiaj w domu :-( kiepsko z ta jego praca ale byle do wiosny potem juz bedzie ok !!!!!!!!!!!!

Karolciu melduj co u ciebie kochana ?????

No i Piateczka nam znowu wsiaknela
:-(

Milego dnia

reklama
Jest widoczna gołym okiem ta kreska ale jest bledsza i czy to nie wpływa no to ze test zrobiłam dzień przed @ czy to ma wplyw?

witam
marta tobie gratuluję!!!!
jak ja bym cień zobaczyła to bym skakała po całym mieszkaniu ale niestety nawet cienia cienia nie ma:no::confused::sad: no i tempka trochę w dół wieć wiadomo co się kroi...
choć tak się zastanawiam co z tą leutką. Lekarz kazał mi ją brać 14 dni więc będę brać te 14 dni i zabaczę co się bedzie dziać. Aha i czy mogę dostać @ jak biorę lutkę czy ona ją blokuję?? Mimio że fasolki nie ma??
Poradżcie mi
Zaraz uzupełnię enpr..
będę jak zwykle wieczorem ...

Marta dziewczyny robia 3 dni przed @ i jednym dziewczyna wychodza innym nie . Mi nie wyszedl przed terminem @ .

No teraz to juz mozesz slac dalej fliudki. JESZCZE RAZ GRATULUJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

JANE bierzesz wit b napewno wydluzyla fl wiec moze za wczesnie na test ????? Ja nadal trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&

Ostatnia edycja:
dziękuję Wam kochane jeny ja nadal trzymam kciukasy :)
wysłała bym wam zdjęcie ale nie mam aparatu bo mąż zabrał a w telefonie wyskakuje jakiś błąd :(

MartaSx-GRATULACJE!!!!!!:happy2:kiedy wybierasz sie do lekarza?Próbowała moze któraś z was robić test ciążowy z krwi?Podobno jest najbardziej wiarygodny i wcześnie ciąże wykrywa tak mi w sobote mówiła farmaceutka w aptece. Jane-Głowa do góry przyjdzie też czas na ciebie może akurat jeszcze coś się rozwinie:-)Moja kuzynka brała luteine i w dniu spodziewanej miesiączki robiła test nic jej nie wyszło ale ona miesiąszki nie dostała jakoś później zrobiła następny i wyszła ciąża ale nie wierzyła bo wcześniej długo zajść w ciąże nie mogła więc do lekarz poszła i okazało sie że w końcu była w ciąży,trzymam kciuki za ciebie cały czas:tak: A tak wogóle Dzień Dobry

DZiękuję Wiolka 23 ależ się ciesze :) to dam mężowi w prezencie na walentynki he he mam nadzieję ze test się liczy przed okresem, bo dziewczyny pisały, że tak :)
myślę, ze do lekarza narazie nie ma co iśc i tak nic nie zobaczy, co mówicie?

Ostatnia edycja:
MartaSx- ja wiem czy nie zobaczy, ja do mojego lekarza ide znowu na usg dopochwowe bo coś tam ostatnio zobaczył i mówił że będziemy monitorować czy wyjdzie z tego dziecko:-)to coś chyba musi widzieć,więc test sobie odpuściłam skoro do niego ide strasznie jestem ciekawa co mi powie.Genialny prezent zrobisz mężowi na walentynki:happy: to za niedługo możesz zakupić spodnie ciążowe:tak:

reklama
wiolka oby :) mam taką nadzieję, bo wciąż nie dowierzam własnym oczom he he he
bo czytałam coś w google teraz że test robiony przed terminem @ nawet dzień przed nie daje pewności bo może dojść do samoistnego poronienia i teraz nie wiem co myśleć ?

Do góry