reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
Joweg- wierze że jesteś już zmęczona tym wszystkim ale nie poddawaj się:-)Masz mieć kolejne in vitro?W końcu się uda trzymam MOCNO KCIUKI:happy: Ilonko- ja na twoim miejscu bym lekarzowi powiedziała w koncu czujesz ruchy:-)

karolina co Ty za glupoty opowiadasz? laska sama nie wie co gada a Ty jej sluchasz i sie denerwujesz niepotrzebnie. pomysl o fasoli ktorej szkodzisz denerwujac sie !!

Karolinka Jezu co za brednie !!!!!!!! Mnie tam nic nie zciemniały do tej pory !!!!!!!!!!!!!! w sumie to powinnam miec juz tą brązową linie na brzuszku bo tak czytałam ale jej nie mam, wiec kochana nie martw sie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

joweg jak wezmiesz te 3 do siebie to trojaczki beda hihi ;-) Kochana a powiedz mi czy jesli sie nie uda w lipcu czego oczywiscie Ci nie zycze to co wtedy? znow in vitro z nowych zarodkow czy jak?

Joweg-no to super,masz troche czasu więc wrzuć sobie na luz podchodź do wszystkiego na spokojnie bo jak to mówią spokojna mama to zdrowe i spokojne dziecko:-) także ja czekam na dobre wieści w lipcu:happy:

bobofrutek- jezeli sie nie uda co biore pod uwage oczywiscie bo moze tak sie stac, to musimy odczekac wtedy chyba 2 miesiace i potem nowa stymulacja zastrzykami , punkcja i transfer a co zostanie to do zamrozenia , tak ja teraz , wogole to miedzy innymi teraz w lipcu zebysmy migli zaoszczedzic torche grosza jakby sie nie udalo zeby miec kase zeby znowu probowac :)

bylabym szczesliwa jakby jeden dzidzius byl a co dopiero jak trojka :)nie wyobrazam sobie tego :)

wiola23- dzieki kochana :) teraz wzielam sie za siebie witaminki ziola i musi sie udac :) ostatnio sie zdolowalam bo jak moglo nam sie ni udac ale teraz juz wiem ze to zawsze ejst ryzyko albo sie udaje albo nie :(

martaSx-odgapilam se suwczek :)

reklama
joweg- głowa do góry, będzie dobrze, a czas szybko minie ;)

marta- jesteś pewna, że chcesz trafić na polną? powiem szczerze, że hardkorowo, ale...

Ilonka- no ja się nie znam, porównania nie mam czy ciemnieją czy nie, ale moje się w ogóle nie zmieniły- nic a nic ;(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry