reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
bobofrutek - ja tam nic nie zauwazam kiedy mam owulacje zadneog sluzu ani nic kompletnie :/

roza- niestety ktos musi zbierac w u nas w rodzinie wszystkim sie wiedzie tylko u nas zawsze cos ale jak to nie mowi zawsze najsilniejsi maja pod gorke :)

Roza_ a prosze bardzo mam nadzieje ze bedzie smakowało ,u mnie to uwielbiają a najlepiej jeszcze odkryc naczynie tak 5-7 minut przed wyjeciem to w piekarniku ta para odparuje ;))

Bobo no mi z cyklami narazie sie nie poprzestawiało ale ogólnie z ....ze srodkiem mi sie poprzestawiało jak wiesz o czym mowie :)
joweg -rybka mmmm uwielbiem,my czesto pstrąga z pomarańczami robimy hehehe

i jeszcze jedno mi na kompie pokazuje 14:03,a na forum 16:03 co jest z tą godzina na forum?????

Małami dzięki:-) ja uwielbiam jeść i już burczy mi w brzuchu he he:sorry2: mi pokazuje dobrze, ale swego czasu pokazywał godzinę wcześniej:tak:

Joweg dzielna jesteś:tak:

A moja córa zaczęła kichać i kaszleć buuu, czekam jak się to rozwinie:-(

malami123- to musisz mi podac przepis :D a ja ma rybke zapiekna w warzywkach mniam :) jak chcesz to wpadaj :)
roza - chodz do mnie mam duzo :) eh i zaraz do roboty wiec do zobaczenia bede wieczorem :)

malami mam to samo staranka sa bo byc musza w tym okreslonym czasie. wczoraj na spokojnie poszalelismy bylo cudownie bez stresu tak naturalnie wszystko. a staranka jak maszyna bach bach po wszystkim giry do gory i tak kolenko kilka dni az w koncu czekanie na @ . i tak leci to wszystko... ehhh oby szybko udalo nam sie wszystkim zajsc :-) mi pokazuje dobra godzine :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry