reklama

Zaczynamy staranka :)

bobofrutek to mamy przerabane razem :d

anna2101- ja jeszcze nie bylam od teog czasu u lekrza ale wiem ze mialam torbiele zaraz po .....

rozia-popieram :)

losiczka72- to ja musze sie wziasc do roobty teraz zeby corcia wyszla hehe :)

martaSx- kazdy wie co dla niego dobre :)

mykam do banku jak worce to tu jezscze moze zajrze :)

reklama
anna nie rozmawialam z ginem bo jak ja bylam u niego to jeszcze bylam przed ta teraz @ i nie wiedzialam ze bedzie tak dlugo. no zobaczymy moze przylezie dzis jeszcze, jeszcze dam jej szanse sie wykazac hihi :-)

anna nie rozmawialam z ginem bo jak ja bylam u niego to jeszcze bylam przed ta teraz @ i nie wiedzialam ze bedzie tak dlugo. no zobaczymy moze przylezie dzis jeszcze, jeszcze dam jej szanse sie wykazac hihi :-)
Powiedz jej ze jak nie chce przychodzić. to żeby przez 9mies jej nie było. Moze poslucha :)

joweg-ale co? Juz ich nie ma?pozbylas sie wstreciuchow?moze lepiej sie przejsc i zobaczyc jak to wszystko wyglada.tylko dobrze trafic na jakiegos normalnego lekarza.

dziewczynki zmykam do pracy, a po drodze wstąpię do mojej ginki i rozmówię się z nią w sprawie tej luteiny dla mnie...

Będę dopiero po 22, więc udanego dnia wszystkim życzę :-)

PS. Katy wieczorem postaram Ci się coś napisać na temat tych prób wątrobowych...

joweg cos czuje ze wszystki zafasolkuja a my zostaniemy na polu bitwy jako jedyne
anna no chcialabym zeby nie przychodzila tak dlugo. z corka dlugo sie staraliscie o ciaze?

Losiczka- to ja poczekam na Maciusia ;) a jak będzie Maja to oddam ją Hubciowi ;)

Joweg- głowa do góry- po każdej burzy świeci słońce ;)

Katy- dla mnie to wszystko brzmi jak budowa silnika jądrowego ;(

No i Kochane powielam pytanie: czym mogę ugościć rodziców na sobotnim obiadku?

joweg cos czuje ze wszystki zafasolkuja a my zostaniemy na polu bitwy jako jedyne
anna no chcialabym zeby nie przychodzila tak dlugo. z corka dlugo sie staraliscie o ciaze?
Ja bralam tabletki anty .bo jeszcze w lo bylam i nie chcialam dzieci. Nie mialam pieniedzy na kolejne opakowanie i samo wyszlo. To byla wpadka. ale nie zaluje. z poczatku bylam zalamana. ale juz sie wszystko ulozylo.

marta w pierwsza ciaze to ja od razu prawie zaszlam . martwie sie bo po poronieniu roznie jest , mam nadzieje ze @ przyjdzie i bedzie git ;-) testujesz jeszcze jutro? dzwonisz dzis popoludniu do gina?
anna jak ja bym tak chciala jak Ty. nic nie myslisz kiedy walnc testa samo tak przychodzi zaskoczenie ze dzidzi jest i chyba tak najlepiej bez planowania i strosowania sie starankami :-)

Ostatnia edycja:
reklama
malami druga @ po poronieniu dostalas tak jak mialas cykle przed zajsciem w ciaze? bo ja mialam cykle 31 dniowe przed ciaza i dzis jest termin ze mam @ dostac a cos jej nie ma, fasoli tez nie bo tescioy negatywy . kurde mam nadzieje ze mi sie cykle nie wydluzyly bo i tak mialam juz dlugie i dluzdzych to ja nie chce :-(

Bobo drugą @ dostałam 29 dnia cyklu wiec tak jak mowiłam wczesniej cylke miałam 28- 29 dni wiec wszystko ok

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry