reklama

Zaczynamy staranka :)

Hej dziewczynki
Sorki ze zaczne:sorry2: od siebie ale jeszcze waszych wpisow nie nadrobilam......pozniej to zrobie bo zaraz znow wychodze

Bylam dzisiaj omowic wyniki krwi i okazuje sie ze

wit D mi brakuje wiec ja dostalam

mam za wysoki cholesterol norma to od 0 - 5.19 mmol/l ja mam 5.50

i watrobowe co kolwiek to znaczy :baffled:

AST serum level 0 - 30 ja mam 45
ALT level serum 0-34 75
Serum Gamma GT level 0 - 37 103

W zwiazku z tym dostalam jeszcze test na chlamydie ....chociaz tu jestem pewna dobrego wyniku i kolejne watrobowe

Liver profile (SST) LFT
Hepatitis A total Abs (SST) HEPA
Hepatitis B Abs (SST)nHBAB
Hepatitis B surface antigen (SST) HBAG
Hepacitis C Abs (SST) HEPC :eek:

Dodam ze nie jestem zwolenniczka tlustych dan kielbas itp no i skad to :szok:

Teraz musze wyjsc ale za godzinke bede :-)

reklama
anna2102- sliczna ta Twoja witkoria nie moge sie na nia napatrzec :)

bobofrutek- mam to samo po poronieniu , jak poronilam ot mialam cykl 43 dni , a teraz 32 dni a normalnie 28 dni i byla :) gdzies kiedys czytalam ze to musi sie unormowac i dlateog tak jest :)

rozia-kiedys szlam do kosicola co niedziele modlilam sie ale po tym jak maz zachorowal pierwszy raz i wszytsko szlo do bani to zwatpilam i przestalam chodzic teraz modle sie w domu do fatimy i tyle moja modlitwa moja sprawa to oboejtne gdzie to sie robi wazne zeby sie modlic , ale powiem ci ze brakuje mi juz wiary , i jezszce postawa kosiciola co do in vitro to juz woogle chyba staje sie niewierzaca :/

losiczka72-to ja zamawiam szymusia :)

katyB- moj maz z nieodboru Witaminy D dsotal chyba rkaa kosci :( neistey terza juz rok czasu bierze duze dawki witaminy D i dopiero teraz ma w normie ale tez nie najlepiej :) wiec smigaj po doss i bierze witamine :)

Ostatnia edycja:
kurde zla jestem bo nie dosc ze mialam dlugo cykle to jeszcze mi sie wydluzyly peewnie :-( pierwsza @ po poronieniu dostalam po 39 dniach . mam nadzieje ze na ta @ nie bede musiala az tyle czekac :-( jak jest @ zle nie ma jej tez zle .... ehhh my baby to mamy przechlapane

joweg ja też wychodzę z założenia,że nie muszę iść do kościoła,żeby się pomodlić.. A po co mam iść, jeśli i tak się na niej wyłączam, bo ksiądz takie farmazony czasami mówi,że automatycznie przestaję słuchać i odpływam, więc i tak nie uczestniczę w mszy aktywnie, więc co to za różnica czy tam jestem czy nie...

Katy jak wrócę z pracy, to zapytam mojego M o te próby wątrobowe, bo on trochę wie na ten temat... A miałaś robione badania pod kątem WZW typu B?? Bo tym można się wszędzie zarazić, w szpitalu, u kosmetyczki, u dentysty...

No właśnie tak to jest z tymi księżmi większość z nich na kasę jest chytra a trafić naprawdę dobrego to cud :/
Ja też jestem za in vitro, ale też jestem za eutanazją i aborcją.
Może mnie wyzwiecie ale tak właśnie myślę.

reklama
kurde zla jestem bo nie dosc ze mialam dlugo cykle to jeszcze mi sie wydluzyly peewnie :-( pierwsza @ po poronieniu dostalam po 39 dniach . mam nadzieje ze na ta @ nie bede musiala az tyle czekac :-( jak jest @ zle nie ma jej tez zle .... ehhh my baby to mamy przechlapane
oj tak.im dłuższy cykl-tym dluzsze czekanie.ale nie martw sie.ureguluje sie wszystko.rozmawialas z gin na ten temat?sa jakies rozwiazania?

joweg-pozory mylą :) hehe

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry