hej jestem, ale kurcze tyle piszecie że caraz dłużej przed kompem siedze...w pracy też i niedługo mi oczy wysiądą:-(
ja dziś zakupiłam nowy zapas tych czułych testów i jutro dalej sikam

wiem świr ze mnie ale czuję taką potrzebę w tym cyklu. Przez 3 ostatnie nie zdązyłam nawet pomysleć o sikaniu bo mnie wredna @ zawsze zaskoczyła wieć teraz sobie odbijam.
joweg ja chcę synka tak bardzo!!!!!nie wiem o co chodzi?? W ogóle mnie do dziewczynki nie ciagnie...
marta gratuluję jeszcze raz a mężem się nie przejmuj ... może się przestarszył ale na paewno mu przejdzie.
bobo dalej trzymam kciuki.
karolina ale ty się zamartwisza, jesteś normalnie jakaś masochistką

daj sobie na luz bo zwariuszjesz. A co do dobrego jedzonka to ten przepis jest fajny, szybki i super smaczny. Co prawda tylko kurczak ale i tak polecam:
Kurczak w cieście francuskim czyli cudo nad cudami
tylko ja nie daję pieczarek ani cebuli a za to zawiajam pierś w szynkę włoską srrano albo prosciutto albo jakakolwiek będzie szynka włoska. One są drogie ale wsytarczy tylko po jednym plaserku na pierś. Powinno być bardzo cieniutko pokrojona. No i w ser żółty. Mi to bardzo smakuje

)
katy ja to się w ogóle nie znam na tych wynikach. Ale masz jeszcze wizytę?
kurcze nie pamiętam już co miałam napisać
Daję teraz mojemu m żeby zajał się moim biednym kompem więc nie wiem czy dzis jeszcze do was wpadnę

(
Jakby co to do jutra.