• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
zezik.jpg nie moglam sie powstrzymac :-D to dla naszych marzycielek dziewczynkowych :tak:

bobo to poczekaj na @ jak przyjdzie to zacznij brać a po śluzie i temp. zobaczysz kiedy masz owu:) i wtedy przestaniesz brać... no chyba że @ wogóle nie przyjdzie:-) to nie będziesz musiała;-)

ojjj biedna zeza ma...
jane ale ja nie mierze temp bo jakos sie w tym gubie wszystkim teraz mierzylam kilka dni i cigle mialam prawie tak samo :-( no ale po sluzie i po bolacych cycach powinnam sie kapnac. a co jesli bede brac dluzej? stanie sie cos fasoli?

BOBO napewno bez problemu traficie, a i pobyt bedzie fajniejszy niz Ci sie wydaje zobaczysz.
Ok dziewczynki ja uciekam spac bo i tak wyjatkowo sie zasiedzialam buziaki i zycze II juz dzis :-D pa pa

bobo po owu nie powinno się brać bo wiesiołek powoduje mikroskurcze macicy i to może zaszkodzić jak się dzidzia bedzie chciała zadomowić. Ale na oko mniej więcej chyba wiesz kiedy masz?? Zawsze możesz wcześniej przestać brać na wszelki wypadek. A potrzebujesz wogóle?? Ja biorę bo ostatnio jakaś sahara u mnie. Kiedyś nie miałam problemu z białkiem jajka a teraz kiepskawo dlatego biorę tego wiesiołka.

dobranoc katy
ja idę pod przysznic i chyba też zmykam spać,
do jutra
papa

jane ja nie wiem bo po tym poronieniu too roznie ale ostatnio myslalam ze @ idzie i mialam tyle sluzu ze poznan bym obdarowala hihi no ale wspomagacze zawsze wskazane
dobranoc katy i czekamy na wiadomosc :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry