reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

U nas jest duży wybór w auchan i do biedronki z resztą też chodzę bo mają tanio :) a wiadomo, ze każdy dzisiaj liczy każdy grosz :) Ja kiedyś byłam w makro to wiem, że mało rzeczy jest pojedynczych trzeba w zestawach kupować. Tam będę chodzić po pampersy :tak:

reklama
u nas pampersy najtańsze w Selgrosie :)

do jutra dziewczęta - oczy mi się zamykają :-)

słodkich snów i owocnych staranek :-)

kumpela używa pieluch z biedronki i mówiła że jakościowo nie różnią się od papmpers
lecę pod prysznic będę za chwilkę :p

Ostatnia edycja:
jestem w końcu i ja taka padnieta ze ledwo żyje posprzatałam u teścia i bokiem mi porządki wychodzą BOBO-urosept też jest dobry bo ja jak tak miałam to mi pomagał ewentualnie furagine tylko to już podchodzi pod antybiotyk ale też skuteczne :-)

hej jestem i ja..
ale mi zeszło z tymi zakupami:( potem jeszcze wymyśliłam sobie pizze na obiad no i sprzątanie i dopiero teraz siadłam na tyłku.

wszystkich chyba gdzieś na weekend wywiało:)

ja lupie auchana i ich barek luz:tak:

na ruchach dziecka to jeszcze się nie znam.

chyba sobie film jakiś oglądnę.

reklama
hej ja niedawno wrocilam z pracy kolacyjka, nadrobilam was a teraz ogladamy Housa.

Mam ochote na malutki masazyk bo mnie po pracy plecy bola, chyba musze sie usmiechnac do M:-D

Dzoana test clearblue cyfrowy bo moj M to gadzeciarz;-) i musial kupic a tanie nie sa bo £12 za dwa

Do góry