Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Tak , to jest taki podbarwiony śluz jak w poprzednim cyklu, pewnie za 4 - 5 dni dostanę @Dzoana i co plamisz ???????????????
???? Ciebie wariatko nie da sie zapomniec
.....ale rzeczywistosc forum jest niestety taka ze jak sie czlowiek nie pokarze to cie zapominaja
.........smutne ale prawdziwe
wiec wiem ze to ma sie ni jak do wielkosci bobasa
....wracaj szybko
???? Przeciez jest okropna 

kiedyś sie pytaliśmy z mężem czy bedzie dobrym braciszkiem i czy bedzie pomagać mamusi, dawać mleczko, kąpać, bujać , dawać pić dzidziusiowy i sobie to dziś przypomniał bo sie pyta mnie tak
a mnie normalnie sie łzy polały , tak słodko to mówił
Jestem byłam wziąść szybki prysznic bo głowa mnie cholernie nadal boli a teraz Nastka się kąpie a ją wyjąć z wody to masakraco chwile jest mamusiu jeszcze pięć minut
MARTA ty narazie ciąże przechodzisz bezobjawowo?
robiłam to az 2 razy w całym swoim zyciu i wiecej naprawde nie potrzebuje
moze nie bedziesz wymiotowac wszystko zalezy od organizmu i nie zgodze sie z tym ze jesli sie nie wymiotuje to cos jest nie ok z dzieckiem bo kazda kobieta przechodzi ciaze inaczej