Dzień dobry Kochane!!!
Dzisiaj dzien mam mega do du... przynajmniej tak się zapowiada, bo mam wrażenie, że mnie ktoś ze snu wyrwał w środku nocy a ja tak chętnie bym sobie pospala. Ale energii dodaje mi dzisiejszy wyjazd do rodziców- jupi!!!!
Qrcze
bietka brzunio superowy (bluzka zresztą także)- ja już też bym taki chciala. A co do tętna- to mi nigdy nie podaje ile ma Astronauta ;( Mówi tylko, że jest ok i żadnych liczb nie podaje
Agnieszka- myślałam ostatnio o Tobie i oto jesteś. Pozbieraj się kochana i zaglądaj do nas jak najczęściej i jak najwięcej.
Marta- co do seksu to powiem tak- my nie zrezygnowaliśmy z seksu jak się dowiedzieliśmy o ciąży, ale pewnego dnia po właśnie zaczęłam krwawić (jednorazowo i nieweile, ale jednak) Wtedy spanikowałam. Dwa dnbi poźniej miałam wizytę u gina i zapytałam skąd to krwawienie, a ten od razu zapytał czy po seksiku. Okazało się, że wszystko tam jest rozpulchnione i wrażliwe na najmniejsze otarcia, itp. Dlatego mieliśmy sobie odpuścić. Celibat mieliśmy 5 tygodni....

A teraz nam powiedział, że nie ma ku temu przeciwskazań

Tylko bez szaleństw
Ilonko- ja doskonale rozumiem Twoje obawy, ale pamiętaj, że Ci lekarze zazwyczaj wiedzą co robią, więc może czas powoli odstawiać. Ja jak pamiętasz najpierw na wlasną rękę brałam lutkę, bo zaczęły się jakieś plamienia. Po wizycie dostałam dupka od razu dwa razy dziennie po jednej tabletce. Tak było przez dwa tygodnie, a później kazał zmniejszyć do jednej dziennie. A teraz powiedział, że mogę już odstawiać całkowicie, więc stwierdzilam, że wybiorę do końca opakowania i odstawię. Też się martwię czy to nie za wcześnie, ale nic nie zrobię.