• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zaczynamy staranka :)

witam
ktoś chętny mnie dziś dobić ??????????????????????????????? Jak tak to prosze, nie wahać sie!!!!!!! :crazy: Nie spałam prawie całą noc, myslałam ze zejde z tego świata, miałam taki atak na nerke ze wyłam po prostu muszę znów zrobić sobie mocz, no ale robiłam niedawno i było OK ehhh no i sok zurawinowy dziś kupić musze , strasznie mnie wymęczyło dziś :(((((((((((((((( :-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(
Karolina
ja absolutnie nie kwestionuje mojego gina, wiem ze ON wie co ma robić, ale przeciez traciłam ciąze przez brak progesteronu wiec jka teraz odstawie boje sie zwyczajnie o moje dziecko, wiem ze łożysko wytwarza progesteron ale przeciez kazda matka by sie martwiła i TY kochana napewno tez byś świrowała !!!!
Domiśka no ten spadek to nie na @ !! wiec spokojnie ;:) :tak:
Lori kochanie zajmij sie czymś dziś, moze porządki w szafkach, szafie tylko oczywiscie spokojnie bez przemęczania sie :) trzymam słoneczko kciuki za wizytę &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
anaber zdrówka dla małego !!!!!!!!!!!!!!!! mój cholibka też coś dziś nie wyraźny :eek: oby to nie było to o czym myślę :-(
losiczka w wolnej chwili zajrzyj do nas :)
wiola mnie sie wydaje ze fajnie by było w Twoim przypadku mierzyć temp, i zobaczyć jaka jest Twoja faza lutealna !!!!!!! bo masz krótkie cykle !!! wiec albo masz szybko owu zaraz po @ albo masz za krótko fazę lutealną i to niestety nie bedzie sprzyjać zagniezdzeniu bo czasem zarodek zagniezdza sie dopiero 12 dni po owu !!!!!!!!!!!!!!
Bietka nie pamietam czy pisałam wczoraj- MASZ SUPER ZGRABNY BRZUSZEK !!!!!!!!!!!!!!!! :tak::-D

reklama
dobra ja zmykam idę się ogarnąc i pranie wstawić i chyba kawkę sobię strzelę bo cos mnie tak naszło :-) miłego dnia zajrze tu poźniej:tak:

Ilonka
kup sobie żurawinę suszoną ma więcej wartości i jest smaczna ja przez miesiąć wcinałam i wyniki się porawiły. Jest w biedronce za 3,50 :)
Lori daj znac ;-)powodzenia paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ilonko- a ja Cię właśnie próbuję uspokoić, bo napisałam przecież, że Cię doskonale rozumiem i wiem jak się denerwujesz, bo ja też się martwię o tego małego Astronautę ;)

Domiśka- mnie się też wydaje, że to nie na @ ;)

Wiolka- zmierz chociaż dwa razy by wiedzieć jaka jest Twoja faza lutealna ;)

Zobacz załącznik 440638mój wczorajszy brzusio ;)

ILONKO znam ten ból współczuje ci strasznie mi w ciąży przestała pracować prawa nerka i też miałam straszny ból którego nie zapomne wiem ale mój gin mi to wszystko monitoruje i mówił że jak dalej tak będzie to da mi jakies tabletki tylko nie wiem jakie i na co LORI trzymam kciuki za wizyte &&&&&&&&&:-):-)

karolina jaki słodki brzusiak :-) taki maleńki ... :) w sam raz jak na 12 tydz.

ilonka a czy Ty nie możesz brać paracetamolu ??? przeciwbólowo ? bo w ciąży można... Współczuje, miałam raz zapalenie kłębuszków nerkowych - masakra :(
trzymaj się i idź do lekarza

Ostatnia edycja:
bietka- on w dużym stopniu jest tłuszczowy, a dopiero później ciążowy, ale mam wrażenie, że zaczyna sie ujawniać ;)))

Z Jasiem miałam tak samo włąsnie, wyniki OK a ból okropny, tyle ze z nim miałam przez krótki czas a teraz boli od początku co jakiś czas, nie bolało a teraz taki atak miałam ze naprawde wyłam !!!!! nie dało rady ani leżeć ani siedziec , jedynie co to pomogło jak stałam i sie lekko schylałam wtedy nie bolało i tak przetrwałam całą noc w takiem pozycji :-( mam paracetamol ale unikam leków jak mogę choć powinnam wziąść i miec spokój!!!!!!! a żurawinę kupię DZIĘKUJĘ anaber !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Karolina super brzunio !

Lori trzymam kciuki
Ilonka ja też tak miałam mi pomogły właśnie żurawiny w każdej postaci ale w tedy nie byłam w ciąży i pomogły mi tabletki
Karolina brzusio super

Ostatnia edycja:
reklama
Lori- ja trzymam kciuki i oszaleję z tego zaciskania, bo dopiero przeczytam w poniedziałek ;( Ale jestem pewna że wszystko będzie dobrze i wrócisz spokojna, szczęśliwa...
Która to Twoja wizyta Słoneczko, bo mi się wydawało że już trzecia ;)

bietka- oj wyskoczy wyskoczy i jeszcze nie raz z utęsknieniem pomyślisz o porodzie w trosce o Twój obolały kręgosłup ;)))

- to już moja 4 wizyta :sorry: ... mam nadzieje że dzisiaj posłucham serduszka i jestem ciekawa czy przełączy na 3 d

Hej Kobitki, dziś znów szaro, zimno i leje. humor mam podobny, bo temp oczywiście w dół. Ale patrzyłam na wykresy dziewczyn, którym na końcu jednak (+) się pokazał, więc może jeszcze nic straconego ...
Na szczęście dziś jedziemy do Krakowa, do domku, do rodzinki i przyjaciół to naładuję akumulatorki :)))))
Co do namierzania owu, to chyba mierzenie temp i testy owu są najlepsze.
ja chyba jak w tym miesiącu @ przylezie, to będę mierzyć tylko do owu, a potem nie tykam tego termometra, bo osiwieję z nerwów! Zanim ten cholerny termometr zapika i mam spojrzeć na wyświetlać, denerwuję się jak przed egzaminem i żadnym sposobem nie jestem w stanie tego zmienić :(
Miłego dnia dziewczyny!

- dobrze ze sie zrelaksujesz i może nie bedziesz tak myslec bo to teraz najgorszy okres objawowo-maniakalny. Mi tez tmpka w pewnym momencie spadła po to żeby mocno skoczyc do góry :tak:

Cześć kobitki :-)

Lori trzymam &&&&&& a na która masz wizytę??

Bietka ja jestem na L4 od listopada i tak naprawde ani razu się nie wyspałam, rano zamieszanie bo M do pracy i zawozi Igorka do przedszkola także pospac nie dadzą.

Niestety ja musze dzisiaj z Igorkiem iśc do lekarza miał strasznie wysoką gorączkę w nocy niech lepiej go obejrzy przed weekendem.

Wczoraj troche poszalałam jak to mój M powiedział wpadłam w szał czyli sprzatanie, tak się głupia nawyginałam ,że kręgosłup do dziś mnie boli. Ale kurcze jak się uprę to nic nie jest wstanie mnie powstrzymac a pozniej żałuję:-( i nadrobiłam zaległości z prasowaniem jestem na bierząco i tu jestem z siebie dumna :-)

- wizyte mam na 17:30 ... ja tez sie nie wysypiam bo codziennie musze zaprowadzic rano Matiego do przedszkola :-p

no tak anaber - ja nie mam pociechy, ale jak M wraca z pracy po 16 to on taka gaduła jest że nawet jakbym spała to mnie obudzi żeby mi opowiedzieć jak mu dzień minął, hehehehe :-)
ale zamierzam już duuuuuuuuuuuuż o spać - od poniedziałku :-)

- mój to dokładnie taka sama gaduła ... ja go czesto nawet nie słucham a on i tak swoje papla :-D

witam
ktoś chętny mnie dziś dobić ??????????????????????????????? Jak tak to prosze, nie wahać sie!!!!!!! :crazy: Nie spałam prawie całą noc, myslałam ze zejde z tego świata, miałam taki atak na nerke ze wyłam po prostu muszę znów zrobić sobie mocz, no ale robiłam niedawno i było OK ehhh no i sok zurawinowy dziś kupić musze , strasznie mnie wymęczyło dziś :(((((((((((((((( :-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(
Karolina
ja absolutnie nie kwestionuje mojego gina, wiem ze ON wie co ma robić, ale przeciez traciłam ciąze przez brak progesteronu wiec jka teraz odstawie boje sie zwyczajnie o moje dziecko, wiem ze łożysko wytwarza progesteron ale przeciez kazda matka by sie martwiła i TY kochana napewno tez byś świrowała !!!!
Domiśka no ten spadek to nie na @ !! wiec spokojnie ;:) :tak:
Lori kochanie zajmij sie czymś dziś, moze porządki w szafkach, szafie tylko oczywiscie spokojnie bez przemęczania sie :) trzymam słoneczko kciuki za wizytę &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
anaber zdrówka dla małego !!!!!!!!!!!!!!!! mój cholibka też coś dziś nie wyraźny :eek: oby to nie było to o czym myślę :-(
losiczka w wolnej chwili zajrzyj do nas :)
wiola mnie sie wydaje ze fajnie by było w Twoim przypadku mierzyć temp, i zobaczyć jaka jest Twoja faza lutealna !!!!!!! bo masz krótkie cykle !!! wiec albo masz szybko owu zaraz po @ albo masz za krótko fazę lutealną i to niestety nie bedzie sprzyjać zagniezdzeniu bo czasem zarodek zagniezdza sie dopiero 12 dni po owu !!!!!!!!!!!!!!
Bietka nie pamietam czy pisałam wczoraj- MASZ SUPER ZGRABNY BRZUSZEK !!!!!!!!!!!!!!!! :tak::-D

kurcze biedaczko, ale sie wymęczyłaś ... pij dużo soku z żurawiny :tak:

Ilonko- a ja Cię właśnie próbuję uspokoić, bo napisałam przecież, że Cię doskonale rozumiem i wiem jak się denerwujesz, bo ja też się martwię o tego małego Astronautę ;)

Domiśka- mnie się też wydaje, że to nie na @ ;)

Wiolka- zmierz chociaż dwa razy by wiedzieć jaka jest Twoja faza lutealna ;)

Zobacz załącznik 440638mój wczorajszy brzusio ;)

- widac już ładny brzusio ciążowy :tak::tak::tak::tak::tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry