ilona24
Podwójna mamuśka :*:*
witam
ktoś chętny mnie dziś dobić ??????????????????????????????? Jak tak to prosze, nie wahać sie!!!!!!!
Nie spałam prawie całą noc, myslałam ze zejde z tego świata, miałam taki atak na nerke ze wyłam po prostu muszę znów zrobić sobie mocz, no ale robiłam niedawno i było OK ehhh no i sok zurawinowy dziś kupić musze , strasznie mnie wymęczyło dziś
((((((((((((((( :-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-(
Karolina ja absolutnie nie kwestionuje mojego gina, wiem ze ON wie co ma robić, ale przeciez traciłam ciąze przez brak progesteronu wiec jka teraz odstawie boje sie zwyczajnie o moje dziecko, wiem ze łożysko wytwarza progesteron ale przeciez kazda matka by sie martwiła i TY kochana napewno tez byś świrowała !!!!
Domiśka no ten spadek to nie na @ !! wiec spokojnie ;
Lori kochanie zajmij sie czymś dziś, moze porządki w szafkach, szafie tylko oczywiscie spokojnie bez przemęczania sie
trzymam słoneczko kciuki za wizytę &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
anaber zdrówka dla małego !!!!!!!!!!!!!!!! mój cholibka też coś dziś nie wyraźny
oby to nie było to o czym myślę :-(
losiczka w wolnej chwili zajrzyj do nas
wiola mnie sie wydaje ze fajnie by było w Twoim przypadku mierzyć temp, i zobaczyć jaka jest Twoja faza lutealna !!!!!!! bo masz krótkie cykle !!! wiec albo masz szybko owu zaraz po @ albo masz za krótko fazę lutealną i to niestety nie bedzie sprzyjać zagniezdzeniu bo czasem zarodek zagniezdza sie dopiero 12 dni po owu !!!!!!!!!!!!!!
Bietka nie pamietam czy pisałam wczoraj- MASZ SUPER ZGRABNY BRZUSZEK !!!!!!!!!!!!!!!!

ktoś chętny mnie dziś dobić ??????????????????????????????? Jak tak to prosze, nie wahać sie!!!!!!!
Nie spałam prawie całą noc, myslałam ze zejde z tego świata, miałam taki atak na nerke ze wyłam po prostu muszę znów zrobić sobie mocz, no ale robiłam niedawno i było OK ehhh no i sok zurawinowy dziś kupić musze , strasznie mnie wymęczyło dziś Karolina ja absolutnie nie kwestionuje mojego gina, wiem ze ON wie co ma robić, ale przeciez traciłam ciąze przez brak progesteronu wiec jka teraz odstawie boje sie zwyczajnie o moje dziecko, wiem ze łożysko wytwarza progesteron ale przeciez kazda matka by sie martwiła i TY kochana napewno tez byś świrowała !!!!
Domiśka no ten spadek to nie na @ !! wiec spokojnie ;
Lori kochanie zajmij sie czymś dziś, moze porządki w szafkach, szafie tylko oczywiscie spokojnie bez przemęczania sie
anaber zdrówka dla małego !!!!!!!!!!!!!!!! mój cholibka też coś dziś nie wyraźny
oby to nie było to o czym myślę :-( losiczka w wolnej chwili zajrzyj do nas
wiola mnie sie wydaje ze fajnie by było w Twoim przypadku mierzyć temp, i zobaczyć jaka jest Twoja faza lutealna !!!!!!! bo masz krótkie cykle !!! wiec albo masz szybko owu zaraz po @ albo masz za krótko fazę lutealną i to niestety nie bedzie sprzyjać zagniezdzeniu bo czasem zarodek zagniezdza sie dopiero 12 dni po owu !!!!!!!!!!!!!!
Bietka nie pamietam czy pisałam wczoraj- MASZ SUPER ZGRABNY BRZUSZEK !!!!!!!!!!!!!!!!

... mam nadzieje że dzisiaj posłucham serduszka i jestem ciekawa czy przełączy na 3 d