• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zaczynamy staranka :)

Lori- ja widze że Ty nie jesteś tylko specjalistka od robienia testów w dużej ilości ale od wizyt także :) Ja tam się co prawda nie znam prawie w ogóle, ale czy 3 d teraz ma sens? bo ja myślalam, że to ładnie widać, ale już później jak małe jest większe ;)
tak czy siak życzę Tobie zadowolenia z wizyty i banana na twarzy wzorem Losiczki ;)

reklama
Lori, trzymam kciuki za wizytę, wszystko będzie dobrze, ale to musi być magiczne uczucie zobaczyć w sobie taką maleńką istotkę... ;)
Karolina brzusio bossski :)
Rozia śpiochu, a Ty gdzie??? :)

dzięki za pocieszenie, wiem, że ten spadek to jeszcze nie na @, ale wykres zaczyna być podobny to tego sprzed miesiąca i jakoś mi się smutno zrobiło, bo wiem jak się tamten skończył.
Ale to był jakiś mały dołek poranny już mi lepiej :)))

Karolina - a bo tak wyszło bo puki co chodze do państwowego i prywatnego ... ale ten państwowy to robi usg w 3 sekundy. Dzisiaj licze na jakies dłuższe posiedzenie. Ja tez sie nie znam i nie wiem od kiedy widac cos na 3d, ale nie omieszkam sie spytać. Za dużo mu płace żeby nie korzystac :cool2: .... bosze mam tylko nadzieje że bedzie co oglądac ...

Lori tak to już jest jak się idzie na NFZ, ja jak byłam to zrobiła mi usg i nic nie powiedziała kompletnie nic masakra nawet zdjęcia nie dostałam :( a na koniec mi powiedziała że mam sobie zaleście innego lekarza a ja jej na to że wiem i że będę chodzić prywatnie :/

Marta - mój państwowy nie jest taki najgorszy ... wytłumaczył co widać na usg i mi ładnie pogratulował i zawsze mówi że wszystko jest super dobrze i mam sie niczym nie martwic ... no jakaś spokojna od niego wychodzę ... ale mój prywatny robi usg bardzo szczegółowo i wiem że jest bardzo dobrym specjalistą :tak:

czy mi się wydaje czy zmalała produkcja postów?

Witam Panie.
Po dłuższej przerwie,sorki że mnie nie było ale musiałam odreagować kolejną@ :no:
strasznie mi było ciężko ja to za bardzo nie cierpliwa jestem i to pewnie przyczyna załamki .
Jeszcze raz gratuluje wszystkim zafasolkowanym i trzymam kciuki za kolejne wasze wizyty :tak:
oraz dziękuje za pamięć bo co niektóre pytały o mnie
Przepraszam że wszystkim nie odpowiem ale po tygodniu to strasznie trudne :)
Miłego dnia

No rzeczywiście trochę cichawo tu :)
domisia super filmiki właśnie obejrzałam :tak:
aniabuchowicz głowa do góry kolejny cykl będzie Twój wierze w to :-)

A ja jak dziś rano dzwoniłam do kierowniczki powiedzieć jej że biorę urlop na żądanie to z fochem do mnie że dlaczego jej nie powiedziałam wcześniej. Masakra przecież sama nazwa na to wskazuje no nie ;-)

Domiska Marta dziękuje :) wam bardzo ale tak to jest niestety jak się jest w gorącej wodzie kąpanym i wszystko chcę się już i teraz ;-)

reklama
Ania wiem doskonale jak to jest ja też tak miałam ale jakoś się udało, więc trzymam za Ciebie kciuki na pewno się uda :tak:
Ja uciekam będę później, miłego dnia dziewczyny :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry