• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zaczynamy staranka :)

SCOTI- widzisz jeszcze można mieć krótsze cykle od ciebie:-)mam nadzieje że mi się to niedługo wszystko ureguluje,to miałaś cały dzień z dziewczynkami dobrze że w miare spokojny:happy: LOSICZKA-mam nadzieje że niebawem wszystko wróci do normy i będę mogła liczyć na to że zajde w ciąże już niedługo:eek: Tak wogóle to dzień dobry męczy mnie przy @ okropny ból brzucha:crazy:

reklama
cześć dziewczyny :-)

ja znów wcześnie wstałam - ale muszę się przyzwyczaić, że jestem na L4 i zacząć dłużej spać :-) dziękuję za opinie o brzuszku -no jeszcze malusi, ale mam nadzieje, że wyskoczy :-)

wiola ja pamiętam, że jako nastolatka miałam takie krótkie cykle 21-23 i wiem, że było to dla mnie normalne - czasem @ miałam 2x w miesiącu, potem tabsy i cykle 28-30 :-)

lorelain trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&

Lori- ja trzymam kciuki i oszaleję z tego zaciskania, bo dopiero przeczytam w poniedziałek ;( Ale jestem pewna że wszystko będzie dobrze i wrócisz spokojna, szczęśliwa...
Która to Twoja wizyta Słoneczko, bo mi się wydawało że już trzecia ;)

bietka- oj wyskoczy wyskoczy i jeszcze nie raz z utęsknieniem pomyślisz o porodzie w trosce o Twój obolały kręgosłup ;)))

Hej Kobitki, dziś znów szaro, zimno i leje. humor mam podobny, bo temp oczywiście w dół. Ale patrzyłam na wykresy dziewczyn, którym na końcu jednak (+) się pokazał, więc może jeszcze nic straconego ...
Na szczęście dziś jedziemy do Krakowa, do domku, do rodzinki i przyjaciół to naładuję akumulatorki :)))))
Co do namierzania owu, to chyba mierzenie temp i testy owu są najlepsze.
ja chyba jak w tym miesiącu @ przylezie, to będę mierzyć tylko do owu, a potem nie tykam tego termometra, bo osiwieję z nerwów! Zanim ten cholerny termometr zapika i mam spojrzeć na wyświetlać, denerwuję się jak przed egzaminem i żadnym sposobem nie jestem w stanie tego zmienić :(
Miłego dnia dziewczyny!

Cześć kobitki :-)

Lori trzymam &&&&&& a na która masz wizytę??

Bietka ja jestem na L4 od listopada i tak naprawde ani razu się nie wyspałam, rano zamieszanie bo M do pracy i zawozi Igorka do przedszkola także pospac nie dadzą.

Niestety ja musze dzisiaj z Igorkiem iśc do lekarza miał strasznie wysoką gorączkę w nocy niech lepiej go obejrzy przed weekendem.

Wczoraj troche poszalałam jak to mój M powiedział wpadłam w szał czyli sprzatanie, tak się głupia nawyginałam ,że kręgosłup do dziś mnie boli. Ale kurcze jak się uprę to nic nie jest wstanie mnie powstrzymac a pozniej żałuję:-( i nadrobiłam zaległości z prasowaniem jestem na bierząco i tu jestem z siebie dumna :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
no domiska u mnie tak samo, szaro, buro, nic tylko zamknąć się w domu i spać - nawet pies nie chce wyjść na spacer. Deszcz pada, brrrrrrrrrrrr .....
karolina myślę, że wystrzeli i tak jak mówisz mój kręgosłup to odczuje :-)

anaber, no ja też się budzę jak M wychodzi do pracy. Kurcze może zdrzemnę się popołudniu :-)

anaber, no ja też się budzę jak M wychodzi do pracy. Kurcze może zdrzemnę się popołudniu :-)

bietka no popołudniu to drzemka wskazana i nawet przed południem. Ja jak wstanę tak koło 8 to łapie mnie tak koło 11 a poźniej około 16. no ale od wczoraj to nawet po południu nie ma mowy bo synek nie da pospać i ciągle slysze: a mamusiu nie lubię tej bajki, a mamusiu podaj mi to, a mamsiu pić mi sie chce i tak co 5min. więc nie ma szans ;-)

reklama
no tak anaber - ja nie mam pociechy, ale jak M wraca z pracy po 16 to on taka gaduła jest że nawet jakbym spała to mnie obudzi żeby mi opowiedzieć jak mu dzień minął, hehehehe :-)
ale zamierzam już duuuuuuuuuuuuż o spać - od poniedziałku :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry