• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
Marta Lori dobry lekarz na nfz to naprawde rzadkość , zanim ja trafiłam do swojego chodziłam do pożal sie Boze takiej babki pseudo ginekolog niestety, nie dosc ze sprzet do dupy to i ona taka sama :crazy: po poronieniach nie zrobiła zadnego badania, kazała sobie robic na własna reke , i jesc duzo owocy i warzyw a napewno juz nie poronie :szok: katastrofa, ale ze otworzyli nowa przychodnię naprawde wypasioną to znajoma mówi ze idz i sie zapisz bo przyjmuje na nfz swietny gin i na dodtatek pracuje w szpitalu, i tak własnie dzięki niemu mam mojego szkrabka, no i usg zawsze robi dłużej, mierzy itd, i zawsze daje mi zdjęcie :)

Lori kurcze fajnie jakby przełączył Ci na 3d, ciekawa jestem jak taki ludzik wygląda w takim wymiarze hehe : ) Sama chce isc jeszcze przed wizytą prywatnie na 3d , ale ciągle kasy brak i czekam moze coś wpadnie do kieszeni to pójde :)
Ania kotek ja taka sama jestem w goracej wodzie kąpana, tez chciałam JUZ TERAZ I KONIEC !!!! no ale zobaczysz bedzie dobrze, !!!!! UDA SIE !!!!!!!!!!!!!!
scotland hahah ale agentka z Twojej małej hihihi !!!!!!!!!!!!!! Ja muszę sie pochwalić ze tak sobie syna wychowałam ze takich cudów mi nie zrobi ( chyba) heheh, nawet mąz go czasem prowokuje i np bierze kredke i udaje ze maluje na scianie a ten wyskakuje taki oburzony i krzyczy ze nie wolno, nunu, i po tyłku klepie męza hihi, i daje mu kartkę i mówi ze tu mama pozwala hehee :) także wie ze nic takiego nie może zrobić :)
Katy śliczny avatar :) WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI ROCZNICY :)

nie wolno? a dlaczego?
ło matko...
to mi zostaje proszenie się o pożyczenie auta, podwózka kogoś życzliwego, albo pieszy spacer ;)))

Katka- najlepszejszego!!! dużo seksu i jeszcze więcej miłości ;)))

katy, dużo miłości:happy:
karolina, fajny ten twój brzunio :happy: teraz będzie już tylko większy:-)
mój znów trochę wystrzelił w przód po zastoju:tak:
ilonka, ja też zdecydowałam, że pójdę na 3d lub 4d. nasi m wiecznie na wyjazdach, zarabiają kasę to niech nam zafundują przyjemność obejrzenia maleństw:tak: już się nie mogę doczekać. jeszcze miesiąc!!

Ostatnia edycja:
SCOTLAND to dobrze trzeba umiec powiedzieć nie a jak juz tak chętnie korzystają z twojej pomocy to gdyby to robili odpłatnie zawsze by ci cś wpadło:-) ANIABUCHOWICZ każdy chce już niestety to czego chcemy a to co jest to duża różnica pozostaje nam czekać na swoją kolej:rofl2: KATY wszystkiego naj naj z okazji rocznicy:-):-)

Domiska jestem, jestem :-) Mamy dziś wolne z M i sobie pospaliśmy:-) Ale już wszystko nadrobiłam:-)

Katy no jakoś tak Ci powiem,że nie najgorzej z tą luteiną:-) Obawiałam się,że będzie w smaku przypominać np. polopirynę s albo coś takiego, a tu miłe zaskoczenie :-) I wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy:-) bawcie się dobrze wieczorem;-):-) A w ogóle, to pochwal się też tu kolorkiem, bo ja też chce zmienić na rudy, ale szukam odcienia... A nie mam mnie na szalonych..

Lori trzymam &&&&& za wizytę:-)

Scoti ależ masz pociechę w domu:-)

Ilonka biedactwo:-( idź jak najszybciej do lekarza, po co się męczyć:-(

Karola śliczny brzunio ciążowy:-)

Idę teraz do mojej fryzjerki obgadać kolor, a jutro w końcu się obcinam :-):-):-) jupi :-):-):-)

reklama
Wpadam znowu na chwilke :-)

Lorelain ty to jestes szalona kobieta nie dosc ze zaliczasz podwojne wizyty :-D zmieniasz suwaczki co chwile :-D to jeszcze dodalas sobie 1 dzien ciazy :-D bo miedzy nami byl 1 dzien roznicy. Trzymam kciuki za 3d a o male sie nie martw napewno nigdzie sobie nie poszlo :-D

Karolciu po pierwsze brzusio slicznosci po drugie gdzie ty masz te twoje kilogramy ;-) jak moj ktorys z synkow sie wkoncu pojawi to i ja wam sie pokaze :-) w koncu no nie :-)

Dziewczyny powiedzcie mi czy ja te cholerne nudnosci moge miec od foliku ???? Czy naprawde od dzidzi ???? Bo teraz to mi juz slono w buzi a tak zawsze mialam po suplementach :-( no i do ktorego tyg bierze sie kwas foliowy ?????

Katy no kochana kolejnych 11 lat razem ci zycze w milosci i szczesciu :-):-):-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry