• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
agnieszka :-) cudowna wiadomość!!
losiczka, ujawnij się w końcu kobieto!:tak: mi się wydaje że sam kwas foliowy to do końca 1 trymestru, a potem suplement, oczywiście też z kwasem, do samego końca. może bierz te tabletki wieczorem przed snem jeśli dziwnie smakują:tak:

ilonka, nie wiem ile kosztuje ale zadzwonię i się dowiem.
Między 20 a 24 tygodniem żeby obejrzeć narządy i koszt 120 zł!

Wiecie że już dotarły te staniki które wczoraj kupiłam?? normalnie szok że tak szybko!!:szok:

Ostatnia edycja:
Wiola, oba są ok, w tym miękkim dłużej pochodzę, bo ten sztywniejszy jest taki na styk i trochę bułki wychodzą u góry :-)

A 4D robi się dopiero ok 28 tygodnia z tego co powiedział.

Roszpunka- mi koleżanka ostatnio mówiła że po 20 tyg jej lekarz radził żeby zrobiła,podobno to fajna sprawa muc tak dokładnie obejrzeć swojego bobasa

roszpunka ja robilam chyba w 23 tygodniu i wszystko bylo swietnie widac, wzielismy na usg rodzicow M bo akurat byli u nas w odwiedzinach plakali jak bobry:-) bo oni o usg nawet nie marzyli w ich czasach, a jak jeszcze lekarz powiedzial ze dziewczynka to juz wogole ryczec zaczeli bo maja dwoch synow:-D

Wiola, pisałam wyżej że takie 3D żeby obejrzeć organy i sprawdzić czy wszystko dobrze robi się ok 20-24 tygodnia i u mnie kosztuje to 120 zł. A film robi się ok 28 tygodnia. Akurat ten lekarz do którego dzwoniłam mi tak powiedział:tak:

Chciałabym żeby ten czas szybciej leciał, nie mogę się już doczekać!!
Scotland, moi teściowie też czekają na dziewczynkę bo mają 3 synów, ale coś wątpię że tym razem się doczekają:-p Też bym chciała, ale nie mam na to wpływu kto mieszka w brzuszku.

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry