• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zaczynamy staranka :)

Roszpunka to u was troszke taniej niż u nas teraz juz wszystko praktycznie można zrobić jak kobieta jest w ciąży i tyle rzeczy ułatwiających ciężarnym życie:-)

reklama
agnieszka gratuluję :) Ciekawe czy ja za dwa tyg też zobaczę te II wymarzone kreski :eek:

Sorki,że tak znikłam, ale znajomi wpadli z synkiem niezapowiedzianie, ale bardzo fajnie było:-) Kubuś taki słodki :-)

aguś no widzisz a ja sie pytałam kiedy testujesz hihih !!!!!!!!! bomba kotuś !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! GRATULUJĘ !!!!!!!!!!!!!! doczekałaś sie tak jak mówiłam :-D

Roszpunka kurcze ja dziś poszperałam na necie i dziewczyny pisały ze tam gdzie chce isc gin mało do 100zł a jedna napisała ze 50zł :szok: i to 3d z płytką zdjęciami i całym opisem !!!!!!!!!!!! ale ja zadzwonie we wtorek w czasie trwania wizyty bo tak napisane jest na stronie tego gina i sie dowiem bo jak 50zł to pójde w czwatek hihi :) choć wydaje mi sie ze ok 80zł mi powie albo i wiecej ciort wie!!!!!!!!

a jakie te staniczki ???????? pokaż :)

Dziewczyny jesli chodzi o 3D to uważajcie i nie zwracajcie uwagi zbytnio na cenę...ale na specjalistę.Co z tego że pójdziecie,zapłacicie 50zł jak specjalista z niego jak ze mnie? Mój gin kiedy mu powiedziałam że chciałbym zrobić 3d i do kogo chciałam pójśc to się aż wkurzył i powiedział że jeśli chcę to on mi da namiary na takiego który zrobi mi wiarygodnie i prawdziwie.
Nie poszłam bo gin powiedział że to zbyteczne a dodam że bardzo dobrze z nim żyję.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry