• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
ja jestem w szoku...podczas badania prawie zeszłam na zawał bo badanie trwało bardzo długo i w ciszy to robił i ja juz bylam pewna ze chore, a on mi mówi że jest ludzik nr 1 i ludzik nr 2. Jeden pęcherzyk, dwie owodnie. Dzieci są zdrowe, serca ja dzwon, są dokładnie tych samych wymiarów, ale ponieważ mają wspólne łożysko i wszystko wspólne i są blisko siebie to od dzisiaj jestem pod stałą kontrolą, trzeba ich monitorowac czy sobie jedzenia nie podkradają. Za 2 tygodnie kolejna wizyta u niego a za miasiac mam zrobic genetyczne włącznie z pobieraniem krwi, przeziornosc karkowa itd czyli za miesiec juz chyba poznam płec dzieci. Oboje będą mieć taką samą płeć i będą identyczne!

reklama
agnieszka GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TRZYMAM KCIUKI aby wszystko było dobrze &&&&&&&&&&& - :) :-) Proszę o zdjęcie pięknych 2 kreseczek :-)

Lorelain ale czad !!!!!!!!!! masz bliźniaki - JAAAAAAAAAAAAA PODWÓJNE SZCZĘŚCIE - WIĘC PRZYJMIJ PODWÓJNE GRATULACJE !!!!!!!
Ilonka jak tam??? w dzień też bolało ???

w sprawie 3 d, gosiulek chyba ma racje - choć nie wiem, ja dostałam adres telefon i po prostu miałam iść do tego konkretnego lekarza - cena 230 zł - dlatego 120 zł to dla mnie mało - ale ogólnie kraków jest drogim miastem - więc nie wiem, ja ze swoich 3d genetycznych jestem bardzo zadowolona. Kurcze ilona 50, zł z opisem ... nie wydaje Ci się to podejrzanie niska cena ??? Nie chcę absolutnie nic odradzać, czy doradzać... nie znam się na tym, może to po prostu ja przepłaciłam :(

Ja dziewczęta ogólnie padam, mój M. ma jutro urodziny - przychodzi do nas 14 osób i dzisiaj była produkcja sałatek na masową skalę :P Jutro sprzątanie - nie wiem, kiedy ja w końcu odpocznę hehehehe :)
wybaczcie więc moją nieobecność sobotnio-niedzielną :) :-)
oczywiście zajrzę, ale nie wiem jak często i kiedy.

czy to pierwsze bliźniaki w tym wątku ????? pijemy PICOLO :)

ilona czy avatar to Twój prawdziwy aktualny brzuszek ????? ;-)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry