• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
Karolcia dzieki slonko ale nie tylko ty znasz sztuke kamuflarzu:-D ja tez umiem sie maskowac.....a co do gafy to ....dobrze ze ci na tym spotkaniu spodnie calkiem nie spadly :-D ty to jestes agentka :tak:
Rozia mysle ze zaproszenie na szalone to juz kwestia czasu:tak:...ja tego nie moge zrobic...ani nie umiem :sorry:
Agnieszka swietna wiadomosc:-D!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...widzisz doczekalas sie w koncu:tak:
Lori no to wiadomo dlaczego tak szybko mialas objawy zaciazenia ....Boze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja nadal jestem w szoku:-D......super piekne dwa dzieciatka...moze dwie dziopki beda

reklama
bietka odebrałam to jakbym patrzyłą tylko na kase a nie na to czy gin jest dobry czy beznadziejny :-(

nie miałam tego absolutnie na myśli :no:- Ty już jesteś doświadczona, masz swojego lekarza. Byłaś z Jasiem u niego/ Ja się nawet w cenach nie orientowałam dopóki nie zaszłam. Jest to dla mnie oczywiste, że WSZYSTKIE TUTAJ dbamy o nasze fasolinki najlepiej jak umiemy i dla każdej z nas najważniejsze jest zdrowie bobaska :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry