• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
Jestem i ja dziewczyny troszke po sprzataniu sobie odpoczełam zapaliłam sobie w kominku ale coś mi przygasło Marta senność to normalna rzecz w ciąży więc jak masz tylko okazje to śpij:-) Witaj Madziu:happy: długo się już staracie o dzidzie?

Ostatnia edycja:
ja zmykam na 2 godzinki będę później. Lecę z mężusiem do kina.
dagama85 my tez staraliśmy się o pierwsze dziecko i udało się za 2 razem, byłam w szoku że tak szybko :szok: i półtora roku po ślubie.

niestety nie mierze temperatury. ogolnie to trudno nam trafić na "ten dzien" bo mam nieregularne miesiaczki
ale od przyszlego miesiaca chce sie wspomóc testami owu

Martsx - fajnie ze Wam sie udało na drugim razem - myslalam ze u nas tez nie bedzie problemu a tu prosze - trza sie meczyc

Ostatnia edycja:
Wiolka póki co nie byłam - na poczatku tygodnia chce robić test (mam jeszcze cichą nadzieje na 2 kreski) i jeśli nie wyjdzie to bede musiała pójść - bo coś jest na rzeczy. Dziwne bo ani tabletek anty nigdy nie brałam ani nic, tylko pewnie duże znaczenie maja te nieregularne cykle:wściekła/y:

reklama
Magda a bierzesz jakieś witaminy?wspomagacze? i dobrze by było gdybyś zaczęła temperature mierzyć
temperatura + testy owu moze się udać bo żeczywiście jeśli masz nieregularne cykle to bez tego nie trafisz ;/

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry