• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zaczynamy staranka :)

Marta a już myślałam że umrę z nudów :szok:
Jaki film widziałaś?? to fakt że filmy w 3D są zarąbiste ja mam telewizor 3D więc mam to na codzien ale nadal otwieram buzie :szok::szok::szok:jak widzę niektóre efekty ;-)
a co do polaków to szkoda słów :no::no::no:

reklama
nie byłam dawno w kinie chociaż mam karnet roczny ale byłam chora kilka miesięcy i teraz się rozleniwiłam a poza tym chyba mnie dopadło przesilenie wiosenne:no:ciągle bym spała :eek:
A ty Marta jak się czujesz??

A dziękuję dobrze, spać mi się chce ciągle i piersi mnie bolą bardzo, próbowałam spać w staniku ale nie lubię i strasznie nie wygodnie a tak poza tym to w porządku nie odczuwam jakoś tej ciąży na razie :tak: nie wiem czy dobrze to czy źle.

Cześć dziewczyny.:-);-):tak::-D:rofl2:
Dawno się nie odzywałam bo jakoś nie mam weny pisać ale jestem na bieżąco bo podczytuje was codziennie. Dziś wróciłam ze SPA a tu takie wiadomości.
LORI ogromne podwójne gratulacje strasznie się cieszę dziewczyny ci chyba wykrakały te bliźniaki ale super
Witam nowe staraczki:-);-)
A wszystkim zafasolkowanym gratulacje:-);-):tak::-D
Strasznie dużo tych fasolek w lutym się pokazało a to jeszcze nie koniec miesiąca. Luty chyba jakiś szczęśliwy, oby tak dalej;-)
A mnie piersi bolą brzuch ćmi jak na okres ale nie wiem czemu mam przeczucie ze się tym razem udało zobaczymy czy się nie mylę, czy mnie przeczucie nie myli:-)

Cześć dziewczynki :-) To juz jestem po tuningu, ale zdjęcia wrzucę w pon lub we wtorek, bo dziś miałam baaaardzo długi dzień i jutrzejszy też taki chyba będzie:-) Ale w nowej fryzurze czuję się super:-) W tych długich włosach strasznie się męczyłam, a teraz jest super :-) Przepraszam, że tak tylko o sobie, ale nadrobiłam tak pobieżnie, bo strasznie zmęczona jestem...

Aaaa, cześć Magda:-) Życzę Ci,żebyś szybko zafasolkowała:-)

Do jutra, papapa

Witam z rana:-)
A co to???? Wszystkie śpią???:-D:-D

Rozia to dobrze że się cieszysz z udanej fryzury.
Mnie mąż namawia abym wróciła do naturalnego koloru i chyba mnie przekonał:-)
I chyba zakupię sobie testy owulacyjne - a co tam:cool2:

Magda witaj :-) i pomyślnych staranek.

Ania co do rodaków za granicą to niestety ale też jestem tego zdania:-( przykre.

Dziewczynki a jak to jest z tymi plamieniami śródcyklicznymi - czy owulacja może wystąpić wcześniej??
Przeniosłam się też z mierzeniem temp "na dół" he he:-) dziwnie się z tym czuję he he bo do tej pory tylko jedną rzecz, a raczej organ tam miałam:eek::-D

Asia oj nie dobrze:no: że chorubsko dopadło. Ładnie u ciebie na wykresie:happy:

Aga trzymam kciuki. Kiedy zamierzasz testować???

Ostatnia edycja:
Hej Rozia ja jestem:tak:

Wczoraj u nas deszcz, a dziś biało:no: ja chcę już wiosnę!!!!

Ostatnio czytałam że na zajście w ciąże sprzyjają słoneczne dni i najlepszy czas to od wiosny do jesieni:):)
Wogóle jak są długie ciepłe i słoneczne dni to jest lepsze samopoczucie - nie nowość:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry