reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
hej jetem
no fakt chyba się opuszczamy... cichutko tu..
madlen mój m podczytuje nas wątek:tak:

ilonka wracaj do zdrowia i lepiej sprawdź te nerki bo to nie żarty.
wiolka a co ty chora??

marta on się mnie nawet nie pytał przecież każdy może wejść i czytać:))
mój m akurat nie ma problemu z tym żeby sobie coś w necie znaleźć;-)
a czasami to nawet mi mówi jak coś ciekawego się działo jak w pracy jestem i nie mam czasu czytać:tak:

Witam się i ja
kurcze byłam tak zmęczona po pracy że zasnęłam :szok:
a co do tego że się opuszczamy w pisaniu to prawda ale jak wiosna przyjdzie to zobaczycie że odżyje :tak:
pozdrawiam was cieplutko

Jane kurcze nie wiem co w tym miesiącu się dzieje ale nasze owulacje świrują :-p

Roza moim zdaniem jeszcze nie było u Ciebie owu:) zresztą napisałam Ci to pod wykresem :)
axarai super ciuszki !!!!!!!!!!!!!
Marta super ze macie kredyt, ja strasznie klnę co miesiąc jak przychodzi spłata :wściekła/y: ehhh niby super mieć własnę M ale te raty sa koszmarne !!!!!!!!! spłaca sie i spłąca a tu ciągle nie ubywa :( a tu jeszcze ok 23 lata :baffled: i fajny pomysł z tym wynajmem :)

To i ja sie pochwalę co kupiłam tydzien temu, bo chyba nie wstawiałam !!!

małe.jpg mam juz tego sporo tak naprawde, wielka siata a tu sie przeciez dopiero zaczęło kupowac :szok: ale co tam !!!!!!!!!!!

Kurcze mąż bedzie po 22 , matko jak ja mu sie pokaże :( wyglądam okropnie, oczy podpuchnięte, nos czerwony, chyba chłopina pomysli ze pomylił mieszkanie i zwieje :dry: :sorry2: a co najgorsze sie tego nie d zatuszować bo ciągle mi sie z oczy leje łeeeeeeeee......!!!! koszmar !!!!!!!!!!!!!!!!

Ilona -ciuszki super napewno tak nie pomyśli będzie ci tylko współczuł że tak się męczysz ja dostałam od swojego lekarza antybiotyk który podobno wolno zażywać gdybym zaszła czasem w ciąże ale troche mnie te leki stresują mam nadzieje że po wekendzie będę już zdrowa i tobie też tego życze:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry