reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
73-656-large.jpg
Dziewczynki powiedzcie który wózek Wam się podoba
44-433-thickbox.jpg

65-611-thickbox.jpg

wiem, wiem, napewno bedziemy interweniować w banku ale wątpie aby coś to dało,!!!!!!!!!!!!!!
kurcze niech ten koszmar sie juz skonczy :(

No nic będe póżniej, !!

Gosiulek Ja przy wyborze wózka bede sie na pewno kierowała tym czy jest lekki, czy ma pompowane duże koła, czy nie jest szeroki, i czy bedzie 3w1 :) mnie sie podoba ten drugi tak wizualnie :)

Ostatnia edycja:
Ilona-dziewczyny mają racje ja też słyszałam że można "zamrozić' raty kredytu albo zmniejszyć ich wysokość trzaba tam osobiście jechać i z nimi porozmawiać tam też pracują ludzie pozatym wasza sytuacja małe dziecko i ty w ciąży. Mnie też na półce leży rachunek za ogrzewanie domu na 1000zł ponad do tego media czynsz przedszkole ale jikoś trzeba wiązać koniec z końcem niestety taki czas i pracodawcy mendy :angry:Kobiety a u mnie dni płodne na całego!!!jestem dobrej myśli że coś tym razem z tego będzie:happy: Gosiulek-mnie sie podoba ten fioletowo-lawendowy śliczny

juz jestem po przyjął mnie w szpitalu poza kolejnością, naszczęście z dzidzią wszystko ok długośc szyjki ok i wysokośc jakoś tak nie pamiętam ale powiedział ,ze wszystko na swoim miejscu ;-) tylko wdarła się infekcja i to daje takie odczucie,że wszystko jest rozpulchnione i to daje takie wrażenia parcia do tego jeszcze te upławy i mogę to tak odczuwać.A wiecie,że ja już sobie wkręciłam,że mi się wody saczą.wariatka jestem!!!
W poniedziałek mam normalnie przyjść na wizytę i zobaczy czy jest poprawa. No i zakazał przytulanek ja się obejde ale M nie jest zadowolony :-) ale dzidzia i zdrówko najwazniejsze także przyjąć musi.:-D Dziewczyny kurcze takiego miałam doła od wczoraj ale już sie uspokoiłam i jest mi lepiej. Dzikękuję Wam :tak:

Ilonka widze że masz kłopoty.Chodzi o nie wypłacanie pensji? Jesli tak zadzwońcie do Państwowej Inspekcji Pracy i przedstawcie problem.Pojadą,zobaczą i wypłacą. Kiedyś już dyskutowałyśmy tutaj na ten temat.Któraś z Dziewczyn pisała o podobnym problemie.

Witajcie KAROLCIA nie zapomnialam o Was tylko moj lapek w naprawie :-(teraz siedze w pracy i w krotkiej chwili sie przywitam korzystajac z lapka kolegi, moze w piatek juz bede miala sprzet spowrotem, bo do stacjonarnego ciezko sie dopchac, bo maz na nim pracuje. U mnie wszystko ok czekam z niecierpliwoscia na poniedzialkowa wizyte. A malenstwo powoli sie rozkreca i smyra juz mamusie przyjemnie - odezwalo sie rowno w 1szy dzien 16 tc :-)
ILONKO 3maj sie kochana wspolczuje Ci bardzo bo wiem jak to jest - niestety.
Pozdrawiam cala reszte kobitek i 3mam kciuki jak zawsze.

Anaber-widzisz i wszystko jest wporządku,infekcje się czasem zdarzają ale lepiej sprawdzić i mieć pewność i przedewszystkim sie nie denerwować:-) MartaSX-a Ty gdzie się dziś podziewasz?:happy:

reklama
anaber widzisz dobrze ze poszlas bo do przyszlego tyg infekcja by mogla tylko jeszcze bardziej napaskudzic a tak szybko sie jej pozbedziesz a co dostalas na nia ?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry